Keistas truputėlį tavo klausimas.
Aš, aišku, pradedantis žmogeliukas, bet dar nemačiau į kolonėles einančių linijinių laidų.
Kokius čia tu klausimus uždavinėji aš supratimo neturiu.
Yra du variantai, arba aš kažko labai stipriai nežinau, arba tu kažką klaidingai įsivaizduoji.
Kiek aš suprantu linijiniai laidai eina nuo grotuvo linijinių išėjimų ("tulpių") iki stiprintuvo, o iš stiprintuvo į kolonėles eina paprasti laidai.
Tau reikia:
1. išmest galines kolonėles (ir į galą nieko nedėt);
2. linijinių laidų (kiek- priklauso nuo mago, stiprintuvo, ir kaip ką jungsi);
3. 2 kanalų tiprintuvo (priekinei akustikai);
4. maitinimo laidų stiprintuvui (kokių 35 kvadratų);
5. saugiklinės ir saugiklio pagal maitinimo laidus;
6. Laidų kolonėlėms jungti (kokių 2x2,5 kvadrato);
7. gofrų ir plastikinių užtraukėjų ( laidams įvilkti ir pritvirtinti)
8. antgalių laidams;
9. gerai būtų padoresnės akumuliatoriaus klemos;
10. vibro ir garso izoliacinių medžiagų ( bitumo ir pūstos gumos- priekinėms durelėms paruošti);
11. Padaryti padorias tvirtinimo vietas ("podiumus") priešbosiams priekinėse durelėse ir "stoikėse" (ar kitoj tinkamoj vietoj) aukštadažniams;
12. pačių komponentinių garsiakalbių priekinei akustikai ( juos sudaro komplektas: priešbosiai, filtrai, aukštadažniai).

Visa tai kokybiškai instaliavus priekis bus kaip ir baigtas. Jeigu truks boso (žemų dažnių), tada tau dar reikės:
13. dar 1 stiprintuvo "monobloko" (1 kanalo stiprintuvas skirtas subui.) Bendrai paėmus galima suktis ir su vienu 4 kanalų stiprintuvu, priekinei akustikai naudojant 2 kanalus, o subui sutiltuotu kitus du kanalus, bet atskiri stiprintuvai geriau.
14. Maitinimo laidų monoblokui ( jei atskiro laido pravest nėra galimybės, tada reikės kažkur prieš dvikanalį stiprintuvą kirsti maitinimo laidą ir naudoti šakotuvą iš kurio eis atskiri laidai abiejų stiprintuvų maitinimui.
15. linijinių laidų monoblokui (jei grotuve pakankamai linijinių išėjimų, jei ne tai aš nežinau kaip tai sprendžiama- pas mane yra atskiros tulpės subui).
16. subo.
17. laidų nuo monobloko iki subo.

Daugmaž kaip ir viskas (jei ką užmiršau gal kiti papildys, man jau darbo diena baigėsi- einu namo).