+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 25 iš 25

Tema: Ar tinkama aparatura universalui

Hybrid View

Savas darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

Citata bulleee rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Dekui kad stengeis ir rasei, bet suprask kad pas mane originalas magas ir as jo nenoriu keist, jame nera linijiniu isejimu, Todel lineikos eina ne i koloneles kaip tu ten sakiai, o is koloneliu Nuo galiniu koloneliu jungiau adapteri ir is to adaperio jau iseina 2 tulpes.. Tik dvi, todel galiu nuo ju pajunkti tik 2 koloneles. Dar vienas budas gauti linijiniu yra lituoti prie mago.. Bet kaip ir sakiau tai nera saugu. :/ [Bet galbut reiks daryt, jai noresiu dar vieno stiprio priekinei akustikai.] Sutinku su tavo reikalavimais visais isvardytais, bet beda ir yra tame kad as galiu siuo metu pasijunkti tik monobloka, savajam subui...
    O kaip manot ar galeciau adapteri prijunkti ir prie priekiniu koloneliu? Ar esate kasnors taip dare? Ar pasiteisino jie? Neperdaug iskraipymu?
    Aš taip pat jau kažko nesuprantu. Pajungi adapterį, kuris duoda signalą iš kolonėlių ir tą signalą vedi dar į vienas kolonėles ir tuos laidus vadini linijiniais? Gali gal šitą technologiją pafotografuoti, tada visiems daug aiškiau būtų. Nes dabar kiek suprantu, tu tiesiog vedi jau sustiprintą signalą dar į vieną stiprintuvą.

Jaunius bulleee is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2011
    Amžius
    33
    Žinučių
    14

Pagal nutylėjimą

Nu ne, kaip cia taip idomei suprantate? Nusipirkau adapteri toki, kuris is auksto daznio signalo pavercia i linijini signala. Yra lemonoje uz 25lt toke dezute. I ja pajungiau abi galines koloneles ir gavau is tos dezutes 2 tulpes [linijinius] viskas , dabar tas tulpes dedu i stiprintuva. Bet pasikartosiu, kad man reiketu daugiau nei 2 tulpiu. Nes noriu junkti netik suba, bet ir priekinius garsiakalbius

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės