+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 25 iš 25

Tema: Ar tinkama aparatura universalui

Hybrid View

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Citata emer rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    pas mane saabas9-3 ir lygiai tokia opat situacija grotuvas ten nestandartinis tipo 2 din bet kiek mazesnis todel paprasta 2din nikisi o jei ir ikisciau tai usiknisciau istraukinet kiekviena karta eidamas namo todel pasidariau kaip minejo auksiciau kolega - ant galiniu koloneliu isejimu pakabinau konverteri (Hi-Lo adapter) is jo pajungiau stiprintuva ant jo pakabinau dvi elipses su aukstadazniais nustaciau kad jie grotu ant hi-pas, toliau per line out'a stipriake pajungiau suba su integruotu stipriaku (galima pajungti ir atskira monobloka) ir psio mano ausim kokybes uztenka nors esu girdejes skirtuma tarp normalaus mago linejku ir konverterio tai savaime sutinku kaip zeme ir dangus bet kai nera iseiciu tai tenka aukotis .......
    arba dedi 1-din ir baigtos bėdos
    Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...

Jaunius emer is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2007
    Amžius
    38
    Žinučių
    11

Pagal nutylėjimą

taip bet vel gi lieka beda su mago tampymu o tai visiem kas turi originalu magą yra problema nes paginde nori išsaugoti originalu masinos vaizdą ir išvengt vagysčiu
    Last edited by emer; 2012-01-27 at 07:14 PM.

Aktyvus kostas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Feb 2011
    Žinučių
    223

Pagal nutylėjimą

aš per adapterį jungiau. Jaučiasi, kad nėra toks tikslus signalas, kaip kad būtų iš mago tiesiai, bet visumoj, tai tos kokybės tikrai užtenka. Nemanau, kad reikia keisti, jei tik sau, o ne garso varžyboms ar pnš. Žinoma, turbūt priklauso ir nuo mago signalo kokybės, bet pas save esu patenkintas.

Na, aš naudoju tik subui, tai ir užtenka. Priedo, visada gali pabandyti ar tau patiks. 25lt adapteris pigiausias kainuoja. Nepatiks, pasikeisi ir magą.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės