Nežinau koki CD grotuvą pasirinkti, dabar turiu Blaupunkt casablanca CD51, lyg ir yra klientas jam. Bet ką paimt iki 500Lt ? Daug dadet negaliuŠiaip norėčiau Alpine, bet už tokia kaina nekas gaunas. Kaip šitas: http://www.autoreview.ru/test_acs/tuner_238/tuner1.htm
Dėl Becker dar nežinau, gal kas yra iš Pioneer? Ką galėtumėt pasiūlyt? :-({|=
P.S. muzika įvairi: club, dance, YELLO ir t.t.

Šiaip norėčiau Alpine, bet už tokia kaina nekas gaunas. Kaip šitas:
Reply With Quote

Na o rimtam žmogui, man atrodo šiek tiek tą aparatą patiuninus, galima gauti labai puikius rezultatus. Alpine visa aparatų gama turi specifinį sakmbėjimą (nėra jis nei aštrus nei koks kitoks) jis yra specifinis mašininių aparatų tarpe dėl labai tiesiškos perdavimo charakteristikos, tai išryškėja kai juos lygini su gerais naminiais CD grotuvais. Ir tai važiuoja per visus modelius iki pat F#1 Status. Nežinau kaip su naujais modeliais bus, ir kur link jie pakrypo, tačiau paskutinių keturių metų Alpine produkcija pastoviai lipa viršun kokybe. Kiekvieni metai šiek tiek pagerina modelius skambėjimo prasme ir atima norą net ir gerai progai esant pirkti pigiai senesnį modelį... Nieko asmeniško, tai tik faktai... Kad kas nors nesakytų jog esu aklas, tai galiu pridėti, kad pvz Clarion 838 mane veža savo dizainu, gal net ir sau įsidėčiau
ops:

Bookmarks