+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 19 iš 19

Tema: Savadarbiai linijiniai laidai

Hybrid View

Jaunius Vital is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jun 2011
    Amžius
    42
    Žinučių
    10

Pagal nutylėjimą

Fono ir triuksmu nera. Kazkaip ir galvojau, kad nelabai ka pajausiu. Bet visada norisi pagerint sistema be dideliu investiciju. Dekui uz info. Klausimas del mago. Ar labai jis tragiskas? Man asmeniskai visai neblogai groja, turi visus man reikalingus garso nustatimus. Ir man didelis pliusas tai, kad yra BT ir jis tikrai patogus, nes daug vazineju ir tuo metu kalbu telefonu.

Ekspertas tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka's Avatar
    Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

Pagal nutylėjimą

Citata Vital rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Fono ir triuksmu nera. Kazkaip ir galvojau, kad nelabai ka pajausiu. Bet visada norisi pagerint sistema be dideliu investiciju. Dekui uz info. Klausimas del mago. Ar labai jis tragiskas? Man asmeniskai visai neblogai groja, turi visus man reikalingus garso nustatimus. Ir man didelis pliusas tai, kad yra BT ir jis tikrai patogus, nes daug vazineju ir tuo metu kalbu telefonu.
    Vadinasi tau jis tinka puikiai, magas keičiamas tada, kai netenkina dabar turimas, ir kalba eina ne apie kažkieno poreikius, o apie tavo, nes tu jį klausai.Nereikia vaikytis audiofilinių madų ar pan., reikia išsirinkti sau tinkamiausią.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės