Ši diskusija yra be prasmė... Perdaug žmones nusistate tam tikra prasme, man asmeniškai jokio skirtumo ar passive ar active, groja ,ir tos ,ir tos. Ir man tikrai neidomu ar ta mašina su procu ar be, jeigu ji groja gerai vadinasi groja gerai.Tas negyvumas... Mitas.. As kiek esu girdejas ir passive negyvai grojančiu, taip pat ir active, ir nedrįsčiau teikt tos ar tos geriau. (negyvumas - kaip pastebejau kad mašina per teisingai groja, tik atsiranda kokie kalniukai duobelės iškart pasidaro skaniau,kiek teorijos yra kurioje vietoje kalniukas kokia emocija suteikia, koki poveiki, nuo to gyvumas ir atsiranda, beto mes niekada nežinome kas teisinga ištikrųjų kas ne....) Kitas dalykas scena, passive gera scena padaryt mažai kas gali. O garse sakyt kad scena dzin... tai kodel mes koncerte girdim normalia scena.... tada galim sakyt man žemas dzin, aukšti px, tai kam tada išvis garsas... jeigu darom garsa tai jis turi but viskuom geras o ne kažkurioje vietoj. O varžybose tokios diskusijos išvis negali būt. man procas del patogumo lb patinka,tu gali keist bet kada daug parametrų. O tuo labiau vistiek dar išlieka minčių pasispardyt varžybose. Kas be proco komplikuojasi.