Citata omsonass rašė čia: Peržiūrėti žinutes
Na nežinau man dar tada neteko klausytis automobilio su pasyve sistema kuriam vokalas ten būtų kur turi būti kaip padaryta įraše, kad ir easca cd. 5 takelis jei neklysu turiu šio cd pilną aprašymą kaip kas įrašinėta ir žinau jo visus niuansus. Perklausiau per varžybas ir aš ne vieną automobilį, arti tiesos buvo mitsubisi extrem ruoštas. O kai vokalas ne ten kur turi būti, instrumentai taip pat išsibėgioją iš savo vietų man tas nepatinka, kai nežinai kaip turi sugroti tai viskas ok ir nesinervini, manau ne vien turi gražiai groti turi ir techninius niuansus atitikti tam ir yra ruošiamos garso varžybos. O su pasyvu kai dėl scenos yra slopinami kairės pusės dinamikai manau ir nėra gerai, nes prie skirtingo garso skirtingi garsiakalbių iškraipymai ir visi kiti parametrai, visur galima rasti minusų. Geriausiai klausytis namie muzikos
Dabar tu man pasakyk, tu mašinoj klausai tik easca cd kuri žinai ir kuris aprašytas kaip ten turi buti ar kitus cd neklausai jeigu nėra aprašymo, dėl muzikantų padėties scenoje? Tokia cd informacija yra tik testiniuose kompaktose o paprastame tu tikrai nežinai kur kas grojo. Tai kaip tu gali sakyti, kad šitam įraše kaskas isibegiojes ar ne savo vietoj? tu primeti savo nuomone dėl visu šitu reikalu. Realiai man muzikinis materjolas tai yra kurėjo perduodama atmosfera, jo emocijos, ir procas visa tai užmušą. Taip per paskutinius 10 metu procai pažengė ženkliai į priekį, bet dar nepakankamai, kad jos vertietų naudoti siekiant gero garso.
Dar vienas pastebėjimas, kadangi garsas sudarytas iš tonalinio ir lokalizacijos, tai reiktu nors vieną dalyką sutvarkyti tinkamai ir tai manau yra tonalinis nes jis yra ženkliai informativesnis negu garsų padėtis.