Atsakymas - mano patirtis rodo, kad turint išprusimą audio srityje, galima sistema susikurti už labai priimtinus pinigus (tarkim 2000lt.), o neturint patirties ir 10000lt gali nueiti vėjais.
Na už 2kLt tai sunkiai gerai grojančia sistemą net ir su išprusimu, Kad už 2 galima padaryti sistema kuri tikrai gros geriau negu 99 proc gamiklinių sitemų sutinku.
Bet ne apie tai.
Po grižymo iš lenkų varžybu buvo kilusi mintis panšiu klausimu parasyti savo pamastimus, bet tu pradėjai tai aš tau pasakysiu savo nuomone kam reikalingas dsp ir pasyvas. Pamenu senus laikus kai nebuvo beveik supratimo apie car audio apie 2000 pradejo kaskas judėti, tada atrodo ALapinų kolektyvas buvo nuvaževęs į varžybas švedose. 2001 per automobilių paroda prie spaudos rūmų buvo pirmos garso varžybos, tai yra pradžia viso šito reikalo. Paaiškinu garsa vertindavo 2 garso teiėjai ir du instalą, praėjus kuriam laikui nepatiko prasidėjo EMMA ten daugiau dėmesio buvo skirta garsui. ir taip ėjo laikas. Tada suprato kad reikia senius priimti į varžybas ir sukurė PP. o dabar kaip vyksta varžybos eina vienas garso teisėjas ar keli iš eilės klauso rašo vertinimus. Reziumuoju dabar visi žinomi formatai yra parankus tik procesorinėms garso sistemoms, kadangi vertinimas vyksta vienoje sedynėje ir nesvarbu kiek tu teisėju klauso. Nežinau kas buvo iniciatorius tokių taisyklių, bet manau, kad tai jau politika gamintojas remia organizaciją, o tie kuria taisykles, kurios TIKĖTINA parankios gamintojui.
Aš dar negyrdėjau procesorinės sistemos su nesubjaurotu garsu. Tai noriu pasakyti taip Dsp man yra neprimtinas, nes gadina garsą, normaliai sistemai jokių EQ nereikia, suvesti viską galima su krosais ir t.t. (Aiškino Tolka) ir nereikia aiškinti, kad nepatogu, brangu, BET UŽTAT GROJA. Dar vienas pliusas už beprocesorinę sistemą jeigu tu klausai nevienas mašinoj, tai nors keleivis du kanalus girdi
Mirka.
Bookmarks