aš rinkčiausi, kad ir Helix p10
http://forz.forz.com.ua/sravnitelnoe...-10-ot-90.html
taigi, kadangi jau išsiaiškinau, kad iš Alpine Type-S serijos nieko doro nebus, gryžtu prie pradinių svarstymų: kokį 10" bosą rinktis, kuris būtų ir muzikalus, ir dar ant galios kokiam nebrendylai įspūdį paliktų (čia potenčialių klientų beieškant ). dairausi kažko iki 500lt, bet kaip pasižiūrau produkcijos yra daugybė: ir Eton ir DLS ir Focal ir Audio System ir panašiai, o iš šių nei vieno nesu girdėjęs ir net neįsivaizduoju ką jie gali
taigi vat kalegos mielieji, pasidalinkite įspūdžiais apie nebrangius (kaip minėjau orientaciškai iki 500lt mažmenine kaina) bet sąlyginai grojančius ir pakankamai sveikatos turinčius bosus
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
aš rinkčiausi, kad ir Helix p10
http://forz.forz.com.ua/sravnitelnoe...-10-ot-90.html
aš siūlau peerles XLS į 500 tikrai tilpsi.
Matai jei nori užpusti ir parodyti, kad pas tave pučia tai dekis 12, nes pusti reikia ne 120 ar 125, o nors 130 dB, su 10 tiek nepripusi, na nebent bandpasą pasidarysi. Manau Helixsa P12.
Nevisai nuo subo priklauso flegma, as naudoju 12 ir jokios flegmos dėl to nejaučiu.
turiu dar vieną neflegmą - http://forumas.i-klubas.lt/showthrea...ghlight=Signat
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
pas mane 10'
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
Aš asmeniškai rinkčiausi P10 gali pabandyt fazika bant jo putimo užtekdavo ir uždaroja 15 l dežuteje.
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
o kodėl viai iškart išbrauktas iš sarašo parduodamas čia cervin vega?
groja kaip iš kibiro
nes 10 paieškos
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
aš tai kaip supratau, kad 10" ieškomas, nes vyrauja įsitikinimas, kad 12" yra lėtas..aš pašnekinčiau extreemą (nepamenu tikslaus niko) dėl to sūbo paklausyt ar kažką arba omsonas lygtais kažką įdomaus visai pardavinėjo, seas kažkokį lygtais
groja kaip iš kibiro
O nuo kokio stiprintuvo jungei?
Manau, kad galios mažoka buvo, nes jungiant ant 8 omų stiprintuvas atidavinėjo kokius 125 vatus, jam kaip minimum kokių 300 reikia.
Kažkaip vyrauja pasiūlymas Helix P10
taigi jeigu Lygintume Helix P10 ir Peerless xls 10, koks būtų rezultatas?
ir kaip dėl Audio system bei DLS produkcijos? ar Helix'as duoda į vienus vartus?
taigi kol kas kandidatai:
Peerless XLS 10
Helix P10
Audio system X-ion 10 (pastarojo jautrumas labai neblogas)
Tai nepigiai nori - pirma sakei kad kuo pigiau...
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Ar tik pats ne nuo to galo pradėsi komplektuotis sistemą Priekinė akustika jau išbaigta?
Priekinės akustikos nulis kol kas čia viskas taip turi būti man reikia išsirinkti ir nusipirkti bosus, kad galėčiau pradėti projektuoti bagažinę, kas atims labai daug laiko, norint išpildyti savo planus
na o kas liečia priekinę akustiką tai kol kas dar nepamačiau kas mane labai sudomintų, o ir dureles vienas keisti reikia
tai kaip supratau, bus į ką pažiūrėti bagažinėje vėl dizainu užsiimsi, bet nesvarbiau muzika
bosą aš rinkčiausi iš Peerless XLS 10 ir
Helix P10
O bl - pasirodė kad už abudu...
Tai tada jau tikrai normalu bus.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
kol kas daugiausia "už" surinko helix p10..
o jeigu dėtume į fazikinę dėžę, a boso pasirinkimas būtų toksai pats?
Bookmarks