+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 15 iš 15

Tema: Klausimas PASYVISTAMS dėl viduriukų instalo

Hybrid View

Ekspertas tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka's Avatar
    Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

Pagal nutylėjimą

Aukštadažnio ir viduriuko jautrumai skirsis apie 6-8db, be biampingo nesusives...O jei jau biampingas tai aktyviai viska paleist, nes viduriukas yra plačiajuostis groja labai aukštai ir pikuoja viršuje, kad jis nesikištų į piščialkos diapazoną reikia kaip minimum 18db/okt filtro viršui nufiltruoti. Žodžiu aktyvų krosą normalų tokiai akustikai ir keletą gerų stiprintuvų.

Blokuotas mindosy has a little shameless behaviour in the past
    Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą

aktyviai nenoriu ir žinau, kad aktyviai negros aukštadažnis, geriau darysiu pasyviai, bet aktyvaus tikrai nenoriu, nes man tegu jau aštriau, bet detalumas reikalingas. Jei pasidomėtumėt TN51 visi sutinka visame pasaulyje, kad šis aukštadažnis negroja aktyviai ir geriausiai išvis pasileidžia tik su pasyviu 18db krosu. kitaip jo gerumas užmušamas
    man klausimas dėl garsiukų pozicijos stoikėje, o dėl suvedimų aš pradžiai visvien bandysiu savaip. Bus pilnas biampingas visoms juostoms su atskiru gain kiekvienam kanalui

Ekspertas tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka's Avatar
    Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

Pagal nutylėjimą

Citata mindosy rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    aktyviai nenoriu ir žinau, kad aktyviai negros aukštadažnis, geriau darysiu pasyviai, bet aktyvaus tikrai nenoriu, nes man tegu jau aštriau, bet detalumas reikalingas. Jei pasidomėtumėt TN51 visi sutinka visame pasaulyje, kad šis aukštadažnis negroja aktyviai ir geriausiai išvis pasileidžia tik su pasyviu 18db krosu. kitaip jo gerumas užmušamas
    man klausimas dėl garsiukų pozicijos stoikėje, o dėl suvedimų aš pradžiai visvien bandysiu savaip. Bus pilnas biampingas visoms juostoms su atskiru gain kiekvienam kanalui
    Gerumas užmušamas ? Neskaitau aš ką kiti rašo, dažniausiai pats pasimėginu ir tada išvados atsistoja į savo vietas, kolkas dar neteko turėti aukštadažnio kurio gerumą 'užmuštų' aktyvus nufiltravimas. TN51 neturėtų būti išimtis.
    Bet čia jau tau sprest, tavo sistema...

Rašytojas Rytis is on a distinguished road Rytis's Avatar
    Registracijos data
    Mar 2007
    Žinučių
    315

Pagal nutylėjimą

Pirmiausia bandai ką turi, o tada jei TAVĘs rezultatas netenkins - visada spėsi lysti giliau.

Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą

į žodį gerumas patalpinau detalumą, atvirumą, vokalo išraiškingumą, kad nereiktų tiek žodžių rašyt vardinant jo pranašumus. kaip jau minėjau pabandysiu pradžiai ką turiu, o paskui žiūrėsim... dabar reikia pirma susidėt viską.

Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą

Citata tolka rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Gerumas užmušamas ? Neskaitau aš ką kiti rašo, dažniausiai pats pasimėginu ir tada išvados atsistoja į savo vietas, kolkas dar neteko turėti aukštadažnio kurio gerumą 'užmuštų' aktyvus nufiltravimas. TN51 neturėtų būti išimtis.
    Bet čia jau tau sprest, tavo sistema...
    apie kokį aktyvų krosą galima galvoti jei netyčia prisireiktų? jei domėjais gal turi pavyzdžių kainoms sužinoti

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės