+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 21 iš 21

Tema: jei nesunku padekit:)

Hybrid View

Jaunius Darka9685 is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2011
    Amžius
    34
    Žinučių
    13

Pagal nutylėjimą

nu geriau ir nereikia,sjp domejaus atsiliepimais tai giria šita mage,tik vat man dizainas toks biški nuvalkiotas man atrodo,norečiau modernesnio dizaino,tad gal kas gali dar ka panasaus i šita pasiulyt?

Naujokas Ignas V. is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2009
    Vieta
    Norway
    Amžius
    36
    Žinučių
    70

Pagal nutylėjimą

Citata Darka9685 rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    nu geriau ir nereikia,sjp domejaus atsiliepimais tai giria šita mage,tik vat man dizainas toks biški nuvalkiotas man atrodo,norečiau modernesnio dizaino,tad gal kas gali dar ka panasaus i šita pasiulyt?
    Nenuvalkiotas, o kaip tik specifinas kazkuom idomus,issiskirantis.
    Siaip mago reik klaustysi o ne grozetis juom.Nes ka tada bekalbeti apie nakus,senus alpine modliukus,ar koki senuka klariona.
    Beje modernus dizainai kaip 9887 jau kaina dviguba.

Rašytojas Blogulis is an unknown quantity at this point
    Registracijos data
    Oct 2008
    Vieta
    Lietuva
    Amžius
    45
    Žinučių
    356

Pagal nutylėjimą

Matai, jei klausai akimis, tai pirk delfinus ir nesuk kiaušinių. O čia, šitame forume žmonės klauso ausimis, todėl ir daiktų išvaizdai neišrankųs.

Savas darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

Citata Blogulis rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Matai, jei klausai akimis, tai pirk delfinus ir nesuk kiaušinių. O čia, šitame forume žmonės klauso ausimis, todėl ir daiktų išvaizdai neišrankųs.
    nu kodėl gi. Išrankūs, tik tie haiendai turi stiprų šarmą, nes aukščiausios klasės grotuvas tai atitinkamai ir dizainas parinktas. Pats p77 man asmeniškai vienas gražiausių modelių, toks paprastas neiššokantis išvaizdo kaip naujausi Soniai.
    O šiaip jaunatvikšnesni Alpinai. Pilna diskusijų forume, kuris iš jų geresnis

Rašytojas skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2009
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    475

Pagal nutylėjimą

Pasiūlymas... Keliauji į autogidą ir nusiperki gražiausią.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės