jam reikia apie 65L ir su faziku kad kanors padoraus isgautum .
Sveiki nusipirkau Pioneer-TS-W309D4 ir norėčiau suzinoti kokios dėžės jam reikia, buvau susiradęs kokios reikia padariau idėjau bet jis plerpe, dėl ko taip gali buti? Padariau 46litru dėžę be faziko
jam reikia apie 65L ir su faziku kad kanors padoraus isgautum .
O kokio diametro fazikas? kokio storio ir ilgio?
Sveiki, turiu stiprintuvą Blaupunkt GTA4 special MKII (4x90w rms, 2x180w rms), ar būtų įmanoma su juo kažką išspausti iš TS-W309D4?
Nu bl, chebra - lyg jau normalių subų nebeliko, tik pijonier? Ten spausk nespaudęs - kaip š taip š.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Prastas kokybės/kainos santykis? Kad už tokius pinigus nekažką ir paimsi..
Kiek mokejai?
88rs II, 2x Eton Pro 170 nuo Mosconi AS 100.4,2x Peerless SLS 10" 8ohm nuo(kolkas)JL audio HD 600/4 tiltu.
Nepirkau dar, tik galvoju ar eitu kažką su mano stiprintuvu. Iš parduotuvės jį galima paimti už ~ 220Lt.
O JL tai jau stebuklas už tokia kaina Pioneerius jei neklystu dvieju ričiu,jei turi negalinga stiprintuva cia tau normaliausias pasirinkimas uz tokia kaina.
ir ką tos dvi rites duoda garsui?
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
O aš manau duos daugiau košės, iškraipymų, vėlavimų.
dviejų ričių lengviau pamaitinti, bet vistiek kažkaip abejoju ar tas pananierius dviritis
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
Nei tas JL nei tas Pioneerius nebus stebuklai ir iškraipymai betkokiu atveju bus.
nu argi mes kalbame apie galią šiame forume, jei ką ir šneku čia, tai tik apie kokybę. Ir nuo kada mažiau nei keturi omai duoda kokybės? Bandžiau žaistu su dviričiu vienu iš topiniu dls'o subų, muzika atsirado tik pajungus ant 8 omų, ir jokiu būdu ne prie dviejų...
Taip, pioneerius dviejų ričių, ir jame yra 4 +/- inputai. O tarkim būtų galima tiltuoti stiprintuvą į du išėjimus ir abu paduoti į subą? Ar galima paduoti tik vieną išėjimą o likusius du +/- sujungti tarpusavyje?
Koncentratas - matyt esi iš tų žmonių kurie eina erškėčiuotu pažinimo keliu aukodami savo piniginės turinį.
Dvi ritės - komplikuotas stipreko pasirinkimas visų pirma. Antra - tu pasižiūrėk iš ko jis padarytas - ta vieta kur iklijuota guma laikanti difuzorių: ten padaryta iš DERMANTINO... Toliau jau nėra kur pigintis...
Yra ir trečia ir ketvirta - bet tai jau neaktualu.
Šioje kainų kategorijoje principinis klausimas : viena ritė ar dvi - aplamai nediskutuotinas.
AUDIOSYSTEM, JL AUDIO - rinkis iš šių dviejų - tai pilnai patenkina poreikius.
Priedo, audiosystem tikrai įperkami ir neblogi
Nu kaip bebūtų, du šimtai nėra baisi suma už padorų subą. Kalbu apie Audiosystem.
Dėkuj už patarimus, o tai būčiau pasidavęs komercijai ir paėmes pioneer o lyginant Audiosystem MX12 ir JL 12WX yra realiai koks skirtumas kad verta būtų mokėti už JL daugiau? Ir kaip Alpine SWS 1223? Kaip minėjau mano stiprintuvas ne iš galingiausių, 2*180 W RMS sutiltavus.
Bookmarks