Sveiki,kagi visas prekes jau gavau,bandziau siandien pasijungti viska,taciau susiduriau su problema.negroja subas.kai paduodi degima ant stiprintuvo isijungia melyna lempute ir displejuje uzsidega 3 raudoni bruksniukai,ten paskui vaikstant po meniu gali reguliuot ivairius nustatymus,tai stiprintuvas kaip ir veikiantis.Prijungi suba - negroja jis,maniau ,kad gal linijunius busiu i stiprintuva atvirksciai ikises,bet apkeitus vietom jokio rezultato
tada sakau reikia patikrint,gal subui kasnors netvarkoj.isemiau galine kolonele is palanges ir nuo koloneles laidu subui padaviau maitinima - subas groja
taigi mano neismanancio situose reikaluose nuomone yra kazkas blogai stiprintuvo isejimams [monoblokas] arba linijiniams [kuo labiausiai ir tikiu] , kadangi originalioje bmw mageje ju nebuvo,tai buvau nuneses meistrui isvest linijinius.Jis man is mago isvede 1 tulpe,mane truputi tas nustebino,nes ant visu magiu kiek esu mates ir turejas visad buna 2 tulpes lineikoms,taciau sake kad viskas pasijungs ir veiks.As audio parduotuvej pirkdamas linijinius laidus nusipirkau toki sakotuva Y formos,kur vienam gale 2 tulpes o kitam viena ,ir sujungiau viska.na tikiuos kad supratot kadangi viskas jau sudeta tai nesinori pult draskyt vel mages lauk nes sunkokai issiima,gal ka patartumet?