+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 10 iš 10

Tema: E46 OEM Mages ir Koloneliu keitimas

Hybrid View

Fuksas str is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2011
    Žinučių
    4

Pagal nutylėjimą

Kykai :
    JOO... tiesiog nuostabiai grotu atjungus galines kolonėles išvis... Galą reikėtų atjungti. (pasakyk priežastis/ argumentus kodėl galą išvis reikėtu atjungti)...
    "1. Tiksliai nežinau, bet labai gali būti, kad grotuvas (garso prasme) poprastis." ar aš minėjau kad man reikalingas axujenas garsas kad kaimo jurgiai girdėtu ??
    Manai kad reikėtu pasikonsultuoti del kito grotuvo ? Tai ka as ir darau rasydamas isviso sitam forume ??

Tavo paskutine žinute supratau taip:
    KAM RASAI CIA SITAM FORUME ISVIS EIK IR KONSULTUOKIS SERVISE AR DAR KUR... Tu man pasakyk tokiu atveju kam šitas forumas reikalingas ?? Gal tik šiaip prastumt laika ir parašyt tiem kurie rašo dink is cia tu niekam nerupi EIK KONSULTUOKIS SU MEISTRAIS KURIE TUO UžSIIMA...

PS. MODERATORIAM.. TaisyklĖ, dĖl nelietuviŠkŲ raidŽiŲ yra absurdiŠka... Atsirado mat lituanistai(gal dar įspėjimus pradėkit dalint už nepadėtus kablelius, tam tikrose vietose ar uŽ nerišliai iždėstytas mintis)... TURBŪT UŽBANINSIT PO TOKIŲ žODŽIŲ(Nors mažai tikėtina, bet įmanoma), Čia tik mano niekam neįdomi nuomonė, ir jūs turit kritika priimt iš gerosios puses...

Aktyvus Kykas is on a distinguished road Kykas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jul 2009
    Amžius
    43
    Žinučių
    159

Pagal nutylėjimą

Mielas str,
    po tokios Jūsų žinutės, man norėjosi Jus tiesiog pasiųsti...
    Tačiau nuotaika gera, tai nusprendžiau pasielgti diplomatiškai ir pasiųsti Jus taip, kad Jūs su nekantrumu lauktumėte kelionės...

Argumentuoju.
    "JOO... tiesiog nuostabiai grotu atjungus galines kolonėles išvis... Galą reikėtų atjungti. (pasakyk priežastis/ argumentus kodėl galą išvis reikėtu atjungti)... "

Jei vietoj to, kad trečia žinute Jūs taip nemandagiai reikštumėte savo mintis, būtumėte bent pusdienį paskaitę forumą, klausimo nebekiltų. (Jūsų kalba tai reiškia, kad per koncertą atlikėjai už nugaros nestovi, o garsas sklinda iš priekio. Išeina, kad jei garsas sklinda iš už nugaros, tai jau kažkas netvarkoj. Jei priekis apipavidalintas teisingai, gale sėdintiems garso tikrai užteks).

"ar aš minėjau kad man reikalingas axujenas garsas kad kaimo jurgiai girdėtu ??
    Manai kad reikėtu pasikonsultuoti del kito grotuvo ? Tai ka as ir darau rasydamas isviso sitam forume ?? "

Jūs ponas nesipainiokit. Aš kalbėjau apie garso kokybę, o ne decibelus.
    Dažniausiai tai, kad, anot Jūsų: "visi kaimo Jurgiai girdi", tiesiog reiškia blogą instaliaciją...
    Taip manau, kad reikėtų pasikonsultuoti dėl grotuvo, nes aš apie juos neišmanau ir patarti negaliu. Gal jis ir geras, gal nelabai... Mandagiai klausiant tam skirtose temose yra šansas gauti tiek informacijos, kad Jums tikrai mažai nebus.
    Ką Jūs darote rašydamas šiame forume, deja, nežinau. Aš asmeniškai pradėjau nuo to, kad jį skaičiau!

"Tu man pasakyk tokiu atveju kam šitas forumas reikalingas ?? Gal tik šiaip prastumt laika ir parašyt tiem kurie rašo dink is cia tu niekam nerupi EIK KONSULTUOKIS SU MEISTRAIS KURIE TUO UžSIIMA... "

Šis forumas reikalingas gero garso mėgėjams. Paprastai tai kultūringi žmonės!

Ar į visus Jūsų klausimus atsakiau pakankamai argumentuotai?
    Jei dar kažkas neaišku, Jūs klauskite- nesidrovėkite!

Su visa pagarba ir nuoširdžiais linkėjimais,
    Kykas.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės