Citata MegaBaitas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
Pabadysiu paaiškinti plačiau yra toks dalykas, galima klausytis muzikos iš kokio muzikinio centro (be pavyzdžiu dabar)

FRONT
REAR
FRONT RIGHT
FRONT LEFT
REAR RIGHT
REAR LEFT

Nenorit prarasti tos galimybės atskirai paklausyti garsiakalbių, bet norit įterpti stiprintuvą ir pora garsiakalbių PVZ į FRONT tai mano nuomone turi eiti FRONT RIGHT, FRONT LEFT i stiprintųva ir išeiti 2 garsiakalbiai FRONT RIGHT ir 2 garsiakalbiai FRONT LEFT, tai mano nuomone muzikinio centro funkcijos nepakeiti tik FRONT vietoj 2 (L ir R) atsiranda 4 (2R ir 2L) garsiakalbiai

Tai va man tokios informacijos reikia, kadangi sakiau, kad su stiprintuvais nebuvau susidūręs, nekaltinkit jei durnas klausimas.

Klounas tu MegaBaitas ir net ne chaoso meistras , 7 puslapius žmonem bandai savo visišką neišprusimą CarAudio srityje įrodyti su lemputem , baterijom ir switcais skirtais multiroom .
Įsigyk automagnetola su 6 lineikom ir pajunk 4,5,6 kanalį stiprintuvą (us) ir žaisk su nustatymais MENIU magnetoloje:
FRONT
REAR
FRONT RIGHT
FRONT LEFT
REAR RIGHT
REAR LEFT
(2R ir 2L)
Kol pačiam nenusibos ir kitiems , ir neišradinėk naujovių su 6 kanaliais swtchais (dar prisimink BALASTINĖS VARŽOS front/rear kur buvo prieš 15-20 metu mašinose .

Aiškiai matom kad nesigaudai visiškai , bet nori viską sugrūsti ar pritaikyti savo mašinoje ir ne kiek realybėje o tik ateičiai – pagal principą GAL PRAVERS .

Siulau rakint pakeltą temą , nes jau buvo panaši be prasmės ir galo su kompiuteristų apie 0 ir 1 .