tankas,
dalinai su tavimi sutinku.Su galu jau žaidžiau būtent visa muzika sklinda iš po kojų arba nuo priekinės panelės, kad ir kiek garso būtu tiesiog atsirėmus į atloša trūksta to kažko (tuo labiau, kad žinau saab eina su AS2(7garsiakalbių) ir AS3(9garsiakalbių) garso sistemomis, o pas manęs AS2 ir ant palangės puikuojasi dvi skylutės dengtos plastmase).
Dėl žemų dažnių tai yra cilindrinės formos bass garsiakalbiai, bent jau vairuotojo pusėj sėdint jaučiasi kaip oras trankosi į kojas
skiesflyer,
pagalba reikalinga tam, kad suprasčiau ko kiti žmonės imtųsi būdami mano vietoje, surasčiau mano logikos plius ir minusus, puikiai suprantu kad reikia patyrusiu žmonių pagalbos, bet apie stereo garsą šiek tiek suprantu, kad reikalingi L R kanalai tas tai aišku. Su muzika esu truputėli susijęs(dar vaikystėje iš senų garsiakalbių susirinkau muzikinį toną), bet labiausiai mane domina spartintuvai su jais nesu dirbęs, tai norėčiau apie juos daugiau suprasti.
darko,
tavo tiesa, tik kad va aš nelabai gaudausi tuose stiprintuvuose ir bandau čia viską išsiaiškinti.
Kaip suprantu tavo siūlomam variante pakaktu 1kanalo stiprintuvo?
Į stiprintuvą turi ateiti matinimas (stori + ir - laidai), plius sužadinotjas nuo mago, kad įjungt stiprintuvą (plonas + laidas), ir linijiniai laidai audio signalui perduot iš mago, ką ir siūlau susirasti originalioj aparatūroj.
jeigu dėsi vieną garsiakalbį (pvz tik subą), užteks vieno kanalo stipro. Jeigu du (pvz elipses) - dvikanalio. Prieš pirkdamas įdėk į forumą savo pasirinktus variantus, nes būna pirma nusiperka silpnus daiktus, o paskui tik klausinėja kodėl jie negroja![]()
Bookmarks