Turiu klausymą gal jis durnai nuskambės, bet tiesiog įdomu.
Ar yra stiprintuvų kurie būtu kaip "daugintuvai" 2in 4out ?
Ta prasme atskirai į stiprintuvą jungi L ir R kanalus ir išeina 2L ir 2R kanalai?
Jei yra maždaug kokia jų kaina?
Turiu klausymą gal jis durnai nuskambės, bet tiesiog įdomu.
Ar yra stiprintuvų kurie būtu kaip "daugintuvai" 2in 4out ?
Ta prasme atskirai į stiprintuvą jungi L ir R kanalus ir išeina 2L ir 2R kanalai?
Jei yra maždaug kokia jų kaina?
Black Scorpio,
Taip su tavim sutinku tik dėl tokių dalyku kenčia garso kokybė.
Čia tas pats kaip paimti du laidus ir juos sujungti į viena srovę tik esminis skirtumas tas, kad gautusi pigiau, bet be estetinio vaizdo![]()
MBumcik,
tai kaip supratau visi 4kanalu stiprintuvai yra su stereo įėjimu? ar aš kažką blogai aprašiau?![]()
Pirma: nenukenčia jokia kokybė ! Antra: Elipsės ir kokybė![]()
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
JoJo,
niekas dabar nekalba apie elipses,
paprasta schema {grandinėje yra viena AAA tipo baterija ir pora kaitrinių lempučių po 1,5V,
kitos grandinės sudėtyje yra viena AAA tipo baterija ir viena kaitrinė lemputė po 1,5V}
ir tu man tada fizikiniais terminais paaiškink kaip gali pirmoje schemoje lemputės šviesti taip pat kaip ir antroje grandinėje esanti lemputė
Jei tai įrodai aš prieš tave lenkiu galvą.![]()
jau dabar gali lenkti jei nesimokei fizikos mokykloje
http://www.furryelephant.com/player....jumpTo=ee/9Ms2
http://www.furryelephant.com/content...ries-circuits/
idėja paprasta. čia yra pulsuojantis muzikinis siugnalas. padalinus jį per šakotuvą jis bus silpnesnis tačiau jo sudėtis nepasikeis
trumpai tariant lyginti elektros lemputę su kintamu signalu yra nesąmonė
kad ir imant pavyzdį su lemputėmis. abiejose schemose tam tikrais (vienodais schemų atžvilgiu) įjunk-išjunk lemputes pagal kokį nors algoritmą. Jų ryškumas skirsis, tačiau algoritmas (signalas) išliks toks pat, o jį sustiprinus per papildomą maitinimą (kaip ir pvz garso stiprintuvą, jo paskirtis ir yra stiprinti signalą) galima išgauti tą patį ryškumą su mažesniu pirminiu signalu
vnž apsimiegojęs kol kas bet tikiuosi kažkas suprato![]()
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
Bookmarks