+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 23 iš 23

Tema: Uzkurus varikli atsiranda cypimas

Hybrid View

Naujokas Ignas V. is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2009
    Vieta
    Norway
    Amžius
    36
    Žinučių
    70

Pagal nutylėjimą

Dabar pasimečiau. Kiek suprantu grojant per stiprintuva tik pašalinis garsas?
    Tai tada kaip minėjo Omsonas gali būti grotuvo žemė prapuolus.Bet tai juk neturėtu įtakos grojimui be stiprintuvo. (Na bent jau man 88 buvo prapuolus ir kol be stiprintuvo tol viskas čiki,tik pajungus stipra atsirado kaip sakoma apsuku garsas )
    88rs II, 2x Eton Pro 170 nuo Mosconi AS 100.4,2x Peerless SLS 10" 8ohm nuo(kolkas)JL audio HD 600/4 tiltu.

Naujokas firebug is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    70

Pagal nutylėjimą

Citata Ignas V. rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Dabar pasimečiau. Kiek suprantu grojant per stiprintuva tik pašalinis garsas?
    Tai tada kaip minėjo Omsonas gali būti grotuvo žemė prapuolus.Bet tai juk neturėtu įtakos grojimui be stiprintuvo. (Na bent jau man 88 buvo prapuolus ir kol be stiprintuvo tol viskas čiki,tik pajungus stipra atsirado kaip sakoma apsuku garsas )
    Taigi patikslinu - be stepro groja graziai be zysimo.
    Per stepra su zyzimu.
    Bet zysimas tik pakracius auto per duobes.
    Lineiku zeme nepabegus, bandziu lietinet su korpusu. Bala zino ka daryt, aplamai gal mage pakeisti - juk jau pradejau ieskot kokios

Jaunius MBumcik is on a distinguished road MBumcik's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2010
    Žinučių
    22

Pagal nutylėjimą

Citata firebug rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Taigi patikslinu - be stepro groja graziai be zysimo.
    Per stepra su zyzimu.
    Bet zysimas tik pakracius auto per duobes.
    Lineiku zeme nepabegus, bandziu lietinet su korpusu. Bala zino ka daryt, aplamai gal mage pakeisti - juk jau pradejau ieskot kokios
    Jei instaliacijos laidai tikrai tvarkingi - gali būti toks atvėjis kai ateina į grotuva "triukšminga" žemė , aš pabandyčiau eksperimentui :
    1. atjungti Radijos Antenos kabelį (man padėjo).
    2. Su multimetru patikrinti Pioneeriaus lineiku žemė , kiek vienos poros !!! (buna vienas kitas trumpiklis pramuštas grotuvo viduje).
    3. Grotuvui prie korpuso prisukti maksimaliai trumpą (10-20mm2) minusą kitą galą prie kebulo.
    4. Lineikoms naudoti "suktos poros" gerą firminį kabelį.
    5. Jei niekas nepadėjo - perki stiprintuvą su BALANSINIAIS ĮĖJIMAIS

p.s. pats su "zyzimais" kovojau ~2metus, dabar ramu .

Registracijos data
    Sep 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    70

Pagal nutylėjimą

Nam žemė nepabėgus nuo magės - dvi turiu tokias pačias, abi pirktos naujos (viena mano, kita švogerio) ir abi pas mane tokios "dainuojančios".

Radau laidus bežiūrėdamas "magijos", visas maitinimas mago pajungtas nuo spyneles. Ir geltonas ir raudonas laidas stovi nuo ten.

Taigi vėlgi, tiesioginis laidas nuo akumo paduodant pliusą ir minusą, kabinant ant jo 10A saugiklį ar yra galimybe kad išspres mano problemas? Ar tuoj reikes mastyt tokią magiją kaip "maitinimo filtras" ?
    Last edited by firebug; 2011-10-24 at 11:14 AM.

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

netikiu, kad padės tau koks filtras, įsidėk pabandymui kitos firmos grotuvą, jei pigios klasės iš naujų pioneer tai ten konkretus šlamštas

Registracijos data
    Sep 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    70

Pagal nutylėjimą

Ne. Dėja seni blaupunktai.
    Pionieriaus skambesys nepatinka. Blaupunkto šiaip irgi Taigi vistiek galiausiai alpina atsiguls
    Dabar po biški gaminasi namie CD iš flacu.

P.S. Redaguoju į LT kalba nes įspėjimus kelis gavau

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės