sveiki tikro garso ekspertai
reik pradet nuo to ka as cia darau. sviesciuosi apie garso aparatura kad zinociau kokios butent man reikia ir t.t. pradedu tik db skaityt foruma ir cia matau ne vienas kilogramas informacijos. todel savaja surasiu turbut kai masina spes surudyt.ne juokauju.
tiesiog kol ieskosiu kas ka reiskia kur kaip ka sujungt ir visa kita ka kur sudet ir sureguliuot kol desiu sia info i savo galva tuo metu manau bus naudinga pradeti diskutuoti savo tema ko cia ieskau.
turiu auto ir megstu kai muzika groja kaip priklauso grot. esme tokia automobilis mano yra didelis concorde vadinasi jis. tikslas ko siekiu padaryt kad butu minksti basai kurie tikrai kutentu nugara ir nosiautomobilis yra ne infinity komplektacijos todel nera aukstu peselku komplektacijoje. isvis i ja ieina du komponentai priekinese duryse ir dvi kaloneles galinej palangej. dalykas toks sitos kaloneles groja lygiai taip pat kaip opel omega gamyklines kaloneles 2001 metu. bet skirtumas tas kad i sio chryslerio komlektacija ieina ir gamyklinis stiprintuvas sioms kalonelems. jis yra isimtas. todel ieskau stiprintuvo gamyklinio siems komponentams. manau ju garsas bus neblogas tada. as nelabai ruosiuosi keisti siu kaloneliu zinau kad ant ju reiks sumoket norint kad tikrai butu gerai jau apie 800 litu. jei atvirai planuoju ant sito reikalo aukoti nuo 1 iki 2k lietuvos piniginiu vienetu. mago irgi nenoriu keisti. nors zinau kad butu gerai bet tai nebent ateityje kai bus tikrai lisnu pinigu ir bus galima investuoti daugiau. taigi noriu paleisti is savo mago du stiprintuvus. viena originala kuris bus paleistas ant gamykliniu kaloneliu. ir noriu paleist kita monobloka nes girdejau kad jis yra skirtas grynai subui. esu nusiziurejes viena stai toki http://www.ebay.com/itm/JBL-GTO-1201...item2eb85e50ec
galvoju apie si monobloka manau jis yra pakankamai galingas ir pagal mano kisene kad priverstu suba biski sudrebint automobilio sedynes. bet as galiu ir klysti tai mano pirmi zingsniai i rimtesnio garso pasauli. tad jei klystu gal galetumet patarti ka nors kito. taigi ko as noriu susirasti kas parduoda gamyklini concorde stiprintuva gal cia atsiras zmogus kuris toki turi ir mes galesim susitarti del jo. noriu susideti gamyklini stiprintuva noriu isideti monobloka (nes skaiciau kad jis skirtas subui, basam) ir noriu isidet suba nebloga. pradziai ziurejau alpine swr 1800w 600rms ir t.t. bet draugas atitrauke nuo jo sake basai nebus tokie kuriu noriu. sake kad yra geresniu variantu ir nukreipe cia sake kad cia raisu atsakymus i savo klausimus.
mano apsisvietimas kolkas tik apie watus ir rms bet forumu domiuosi ir skaitau ka raso kiti nagrineju sxemas. kolkas tai yra kosmosas bet mokinuosi kas anie tokie yra.
automobilis yra su odiniu salonu todel nesugeria taip garso, bagazine ir salono neskiria jokios pertvaros. noriu padiskutuoti apie si monobloka arba jei kas is patyrusiu pasakys kad nera jis stebuklas bandysiu ieskot kitu variantu ir dometis ko man reikia kad pasiekciau norimus rezultatus. kur su kokia medziaga padaryt izoliacija kad bagazine nebarsketu ir visa kita kokia tokiam automobiliui deze tinka kokio dydzio ji turi buti. aparatura galvoju pradet det po nauju todel reikia jau is anksciau susipazinti kad klaidu nedaryti ir prisipirkti beleka. as klaidu ju nemegstu![]()
busiu dekingas visiems kurie gales pagelbeti siais siuo metu man rupimais klausimais![]()
Bookmarks