zinau koks bus garsas man patinka duslumas nereikia kad plesytu ausis noreikos irasai.vat todel ir galvoju del to pasilikt originales kalonkes. apie maga jau galvojau zn nuo jo viskas priklauso bet jis kainuos papildoma dideli piniga todel su juo nenoriu skubet o geriau palituoti papildoma fiske kur prie mago. pradziai noriu tiesiog basu neketinu varzytis su kitais ar keliaut i varzybas pas kuri geriau kala. stiprekas sitas yra ir lietuvoje esu jau ji susirades ir galvoju apie ji man patinka jo duomenys ir firma girdejes kad patikima. nemanau kad nuvils, ir kaina prieinama. siaip esu dar pora rades bet nezinau apie juos pirma kart girdziu bandau paguglinti o ten nieko neranda jokiu atsiliepimu minusu ar pliusu o jie vadintusi hifonics ir ground zero. gal kas zino ir gali papasakoti apie juos
galingumas kuri noriu zinau kad netilps i mazus pinigus bet ir neketinu padeti tiek kad nauja masina iseina tam ir konsultuojuosi nes ketinu moketi ir nenoriu prasauti. apie laidus irgi zinau neketinu pirkt rinkinuko uz 80lt
tiesiog yra va toks stiprintuvas mano akiratyje siuo metu ir labiausiai man rupimas dalykas koki suba jis galetu tinkamai isjudinti kuris skleistu malonius zemus (ir siuo metu ketinu ieskoti informacijos apie tavo pasiulytus) plius kokia medziaga reiktu iskloti pagazine, duris. maciau jos ten ivairiausios yra o del akumo kita menesi ketinu pirkt 900ah galios turinti akumuliatoriu jis galingas bus naujas plius ketindamas galvoti apie toki garsa taip domiuosi ieskau kondensatoriu. audio ketinu detis palaipsniui akumas originalas stiprekas po to laidai reikalingos jungtys ir galiausiai monoblokas su subu. cia praeis siek tiek laiko todel per ta laika nesnausiu ieskosiu gal suzinosiu daugiau gal rasiu ka geriau ir noresiu konsultacijos apie mano pasirinkimus kad patyre ir ir geri forumo pilieciai pamirkses akim kad einu tinkama linkme. gal kas yra susidures su panasiais dalykais apie orginalo mago pajungima prie kito stiprintuvo gal man reikia maga islupt ir ieskot jame kokiu lizdu?
Bookmarks