na taipna as noriu viska susikomplektuoti ir tik atsiranda galimybe iskart pirkti.. dekui tau Ignai kad konsultuoji del mano pasirinkimu, bet turiu pas tave toki klausima. zinau kad reikalingas magas su subo valdymu. pas mane kas ten originalas tai ten trys tokie reguliuojasi bass mid trebles. nemanau kad tai yra ko reikia.. o va ka noriu suzinoti gal tas subo valdymas buna kur prie stipriako ir tinkamai sureguliavus nereiks lb parintis kuri laika kol neisigysiu geresnio kad aparatura nedaro taip kaip galetu istikruju? beje susizinojau apie omus na tai manau man kaip pirmam kartui tu dvieju asmeniskai uzteks. gal "kada nors" pasensiu nuo basu ir prades domint tikrai kokybiskas garsas
![]()
šiandien, 00:35 #8 Ignas V.

na as noriu viska susikomplektuoti ir tik atsiranda galimybe iskart pirkti.. dekui tau Ignai kad konsultuoji del mano pasirinkimu, bet turiu pas tave toki klausima. zinau kad reikalingas magas su subo valdymu. pas mane kas ten originalas tai ten trys tokie reguliuojasi bass mid trebles. nemanau kad tai yra ko reikia.. o va ka noriu suzinoti gal tas subo valdymas buna kur prie stipriako ir tinkamai sureguliavus nereiks lb parintis kuri laika kol neisigysiu geresnio kad aparatura nedaro taip kaip galetu istikruju? beje susizinojau apie omus na tai manau man kaip pirmam kartui tu dvieju asmeniskai uzteks. gal "kada nors" pasensiu nuo basu ir prades domint tikrai kokybiskas garsas
Reply With Quote
Bookmarks