+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 46

Tema: Galiniai garsiakalbiai - i palange ar dureles.

Hybrid View

Jaunius desas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2011
    Žinučių
    14

Pagal nutylėjimą

Visų pirmą, muzika yra komplektuojama tau (Vairuotojui), tai tik priekis, antra jei jau kalbama apie gala vadinasi jis skirtas keleiviams, tai nemanau kad keleiviams reikia daug triukšmo, o kokybės atžvilgiu originalūs garsiukai turi popierinius difūzorius ir jie yra daug jautresni ir kokybiškesni nei kokie fuflo su 100w (Nepaminejai kokius turi), Tad mano siūlymas palik originalius garsiukus ir gale, (nebent turi kažka rimtesnio).

Naujokas antonnas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2011
    Amžius
    32
    Žinučių
    83

Pagal nutylėjimą

Citata desas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Visų pirmą, muzika yra komplektuojama tau (Vairuotojui), tai tik priekis, antra jei jau kalbama apie gala vadinasi jis skirtas keleiviams, tai nemanau kad keleiviams reikia daug triukšmo, o kokybės atžvilgiu originalūs garsiukai turi popierinius difūzorius ir jie yra daug jautresni ir kokybiškesni nei kokie fuflo su 100w (Nepaminejai kokius turi), Tad mano siūlymas palik originalius garsiukus ir gale, (nebent turi kažka rimtesnio).
    Nelabai sutinku, kad muzika turi būt komplektuojama tik vairuotojui. Gi mašinos yra skirtos vežti žmones, o ne tik save vežiotis Kartais tenka ir pačiam gale pasivažinėti, tai kai pas mane galas buvo tusčias nelabai patiko is bagažinės sklindantis tik bosas, muzikos nesigirdejo. Taigi atgal sukišau i palangę kiaušus plius papildomai įdėjau atliekamus midbosus į galines dureles. Tikrai labai jaučiasi skirtumas. Vairuotojo vietoj iš galinių durelių sklindantis garsas kažkaip pagyvina patį priekį. Mano nuomone jei turi atliekamus garsiakalbius tai dėkis, kad ir kaip visi sakytų nesamonė tu to garso nesugadinsi, tik keleiviams bus maloniaus su tavim važiuot

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

kiekvienas komplektuojasi pagal savo norus ir supratimą, gale gali dėti ką nori ir kiek nori niekas nedraudžia, bet jei kalba eina apie garso kokybę, scenos kažkokį formavimą, tonališkumą ir kitus svarbius niuansus iš kurių susideda geras garsas tai gale negali būti jokių elipsių

Rašytojas skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2009
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    475

Pagal nutylėjimą

Citata omsonass rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    gale negali būti jokių elipsių
    Kodėl negali? IMHO, jei jos dirbs tinkamame dažnių diapazone ir tinkamu lygiu, tai turėtų būti minimali pagalba priešbosiams. Kas būtų žingsnis link geresnio tonalinio, jei sistemoje nevartojamas žemadažnis. Klausimas tik, ar "šiuolaikines" (pigios) elipses, geba skleisti virpesius žemesnius, nei padorūs midbosai? Šiaip pati eliptinio garsiakalbio konstrukcija nėra bloga...

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

na duryse manau nuo 80 hz gros dauguma priešbosių, o elipsės gale, kad papildys žemesnę daly nelabai įsivaizduoju kokiu būdu

Rašytojas skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2009
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    475

Pagal nutylėjimą

Citata omsonass rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    na duryse manau nuo 80 hz gros dauguma priešbosių, o elipsės gale, kad papildys žemesnę daly nelabai įsivaizduoju kokiu būdu
    Tai aš ir pareiškiau abejonę dėl "šroto" galimybių. Bet rimtesni "kiaušai" gal gali papildyti, pvz:

Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Citata skiesflyer rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Tai aš ir pareiškiau abejonę dėl "šroto" galimybių. Bet rimtesni "kiaušai" gal gali papildyti, pvz:
    nesupratau ką čia pateikei, kokio garsiakalbio čia tokia dažnuminė? ar čia, kad free air nuo žemiau sugeba atkuri norėjai pasakyti. Man tai čia kažkokia nesąmonė. Žemų dažnių atkūrimą labai daug kas lemia, ne vien garsiakalbis, reikia nepamiršti akustinio apiforminimo.

Ekspertas peris is on a distinguished road peris is on a distinguished road peris's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    37
    Žinučių
    1,787

Pagal nutylėjimą

Citata antonnas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Nelabai sutinku, kad muzika turi būt komplektuojama tik vairuotojui. Gi mašinos yra skirtos vežti žmones, o ne tik save vežiotis Kartais tenka ir pačiam gale pasivažinėti, tai kai pas mane galas buvo tusčias nelabai patiko is bagažinės sklindantis tik bosas, muzikos nesigirdejo. Taigi atgal sukišau i palangę kiaušus plius papildomai įdėjau atliekamus midbosus į galines dureles. Tikrai labai jaučiasi skirtumas. Vairuotojo vietoj iš galinių durelių sklindantis garsas kažkaip pagyvina patį priekį. Mano nuomone jei turi atliekamus garsiakalbius tai dėkis, kad ir kaip visi sakytų nesamonė tu to garso nesugadinsi, tik keleiviams bus maloniaus su tavim važiuot
    nežinau, kas ten pas tave buvo, bet bent pas mane ant galinės sėdynės sėdint daug žemesnis sūbo lygis, negu sėdint prieky..o jei dar važinėčiau galvą prikišęs prie vairo, tai visai nesveikai daug žemo būtų..o va su priešbosiai atvirkščiai, prieky lyg ir normaliai, o gale nesvietiškai bubina tuo pačiu nesvietiškai baubdami, ko prieky nėra
    groja kaip iš kibiro

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės