sveiki, ilgai ir nuobodžiai skaičiau jūsų forumus, taigi didelę dalį kilusių klausimų jau atsakiau sau, tiesa liko dar keletas
priekinei akustikai pasirinkau wisaton w17e garsiukus, galva beje - jvc sh 909... norėčiau pajungti nuo stiprintuvo, o jis pas mane Magnat the rock 4000, dvikanalis... kiek įtakos grojimui turėtų kažkiek geresnis stiprintuvas? ar apskritai su wisatonais verta naudoti stiprintuva, ir jeigu verta, tai ar galėčiau jungti nuo magnato, ar verta bandyt iškeisti i kažką kito?
iš anksto ačiū už atsakymus...
dar beje neišsirenku tweeterių, tw62 baisiai dideli, vienintelė vieta kur galėčiau juos sumontuoti - durelėse, praktiškai per tokį atstumą , kaip iki sulenktos rankos alkūnės, gal sprindžiu tolėliau link priekio...o tas mano nuomone, būtų gerokai per arti... o gal klystu? jei galkvojant apie montavimą prie pr. stiklo, šiek tiek mastau apie signat t5, arba dėvėtus Pioneer TS-T3PRS... i dėvėtus žiūriu atsargiai, nebent patvirtintumėte kad tai tikrai pats geriausias variantas... gal yra dar kažkas iki MAX 200lt už tweeterius?
filtrus visam šitam galbūt pagamins pažįstamas, preliminariai jau susitarėm tačiau įdomu ir iš jūsų būtų išgirsti kiek gali kainuoti filtrų gamyba šitam reikalui..
del podiumų taip pat problemos nėra, nes dirbu prie medienos, o prieš tai plastiku užsiiminėjau, tai jei reiks tikrai nusilidysiu
AČIŪ tiems kas perskaitė mano litaniją, ir tiems kurie kažką patars