+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 52

Tema: stiprintuvo svarba wisaton midbasams+aukstadazniu pasirinkimas

Hybrid View

Blokuotas mindosy has a little shameless behaviour in the past
    Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą

Citata skiesflyer rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Kurius visas lituotas ir perlituotas.

DLS T20 - būna ir geresnių...
    Nei tu Marčiau žinai kas ten lituota perlituota, stipras iš manęs, aš ten taisymų nepastebėjau, Ignas irgi nelindęs, po to jis jau meteliai kitur dirba, aš nesuprantu kam čia tau susišvietė žmogui biznį gadint???? Jei ir pakeista kokia varželė prieš kelioliką metų buvo, tai niekam ji netrukdė ir manau dar daug kam netrukdys eilė metų

Rašytojas skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2009
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    475

Pagal nutylėjimą

Citata mindosy rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    ...aš ten taisymų nepastebėjau...
    ...Jei ir pakeista kokia varželė prieš kelioliką metų buvo...
    Mindaugai, šiaip iš ryto sugalvojau ir rašau beleką. Tikriausiai neturiu ką veikti? Juo domėjaus kažkada, kalbėta su žmogumi kuris jį ardė ir buvau atkalbėtas. Į smulkmenas nesigilinam, idant negadinti biznio. Bet kokiu atveju tai nesumenkina daigto, jei renkasi patyręs žmogus, tai pats viska mato ir įvertina (ir tai jam nebus kliūtis), o pradinukas tikrai neįvertins, tas ateityje gali jam išmušti bet kokį norą žavėtis oldschool'u ir apskritai audio. Peace.
    Last edited by skiesflyer; 2011-11-03 at 10:16 AM.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės