Kad prekes siūlo tame nieko blogo.Juk sprendimu ne vienas šitoje situacijoje.
Kad prekes siūlo tame nieko blogo.Juk sprendimu ne vienas šitoje situacijoje.
88rs II, 2x Eton Pro 170 nuo Mosconi AS 100.4,2x Peerless SLS 10" 8ohm nuo(kolkas)JL audio HD 600/4 tiltu.
ner ką ten gilintis, iš grotuvo laidus kiši i filtrą, iš filtro i stiprintuva ir vsio, poto sukinėji, junginieji tumblerius ir turi sukirtimą dažnių, t.y. is klausos reguliuoji ir ieškau aukso viduriuko... šitoj vietoj tau tkrenta stiprintuvo paieška su filtrais, tiesiog imi pliką stipriaką ir vsio.
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
pasiieškok autopliuse jei čia nerandi yra tikrai keletas neblogų stiprų iki 150Lt, aš pats naudoju stiprą už kurį sumokėjau 130Lt, nebūtini ir biampingai, jei filtras koks turimas tiktų. Klausyk ir ausimis šiek tiek ir skaityk forumą, tada pats atsirinksi, kad kai kurių siūlomų daiktų tau tikrai nereik. O Signat kaina normali, yra daug brangesnių stiprų kuriems iki jo toli
Signatas už dyką galima sakyti, turint momeny kokio lygio jis turi filtrą. Tokį pasyvu pasigaminti neužtektu sumos prašomos už daigtą.Esu eksperimentavęs su pasyviu 24db/okt filtru, tai net žaidžiant su pigiausiomis dalimis, darosi rūgštu nuo galutinės savikainos.
Va radau neblogą variantą visai sistemaihttp://www.autogidas.lt/kita-ppi5440-15499502.html
arba dar šitas http://www.autogidas.lt/phase-evoliu...-15503837.html
To Phase vidus kaip Magnat'o, tie patys geltoni kondai.![]()
Žmogus nori paprastai aiškiai susidėti sistemą - nesukit jam galvos su kosmosu.![]()
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
vooo, ačiū ;] o su tais stiprintuvais va ir išsirink žmogus neišmanydamas, nusipirks kažkas už 600lt phase stiprintuvą, pasirodys kad jis vertas 100to... baisu...
dabar dar tokis klausimas iškilo, tarkim nusipirksiu keturkanalį(kas ko gero ir nutiks), tada jungiu biampingu, kokios pasekmes ir į ką reik atsižvelgti jeigu tweeteriai 8omu (tw62) ? nekils problemų? ar jas kažkaip išspresti galima?
nuo 8 omh nekils jokiu problemu.
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Nuo stipriako gaus mažiau galios ir viskas. Sakykim prie 2ohm stiprintuvas duoda 100 watu, prie 4 ohm duoda 70 watu, prie 8 duotų 50 w.egidijusluk rašė čia:
na esmę supratau, dbr reik sulaukt atlyginimo ir pirkti stiprintuvą, tik dar vis ieškautas PPI kur buvo linkas numestas, labai įdomus, bet jis turbūt kokiu 1998 metų gamybos, įdomu ar ten iš jo realiai kas nors likę, be to į vilnių nuvažiuoti patikrint nėra šansų... o pirkt tiesiog taip, irgi nesinori... dar liverio spirit - tiesiog jis tinkamas tik priekiui, o ateitį tokį gali būt sunku ir parduot, ir kažkur panaudot...
sakau jamk tolkosjei nesugadinsi ilgam užteks net stipriai patobulinus sistemą
![]()
groja kaip iš kibiro
tolkos už pirmąją kainą būtų dar dar, na bet dabartinė man tiesiog perdaug
o kas čia per velniai? helix dark blue 2 ir hifonix son of boltar? abi firmos forume yra paminėtos kaip neblogos, tik nžn kiek tiesos ir kiek tais "pareiškimais" `lyg neblogas` galima tikėti... abu radau autogide, tinka į kainą, bet ar tiks į mano sistemą? ar ieškoti toliau?
tą hifonics norėjau imt šnd pabandyt, bet persigalvojau jo vidų pamatęs, ten žemiausia serija hifonics, bet smarvės turi ir jis dvikanalis, turi bug'ą, bet už 200 atiduotų jį manau
na, ačiū visiems už pagalba, supirkta jau viskas ko reikėjo, dbr laukia ilgi instaliacijos darbaiten tikiuosi klausimų nekils
![]()
Prašom pasidalint pirkinių pavadinimais![]()
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
negaila - aukštadažniai tw6ng, priešbosiai vis dėl to ws17e, 20tukų nepirkau, nes darbo juos sumontuoti jau šiek tiek perdaug, pradžioj vertinant atrodė, kad turėtų sulįsti, bet galutinai viską išsimatavus supratau kad kiek permažai erdvės turiu... stiprintuvas liverio(ačiū jam už gražų bendradarbiavimą) : spirit a260-4 ... surizikavau su šituo žaislu, suviliojo reguliuojami filtrai - tiesiog jei kažkuri sistemos dalis netenkins, pasikeisiu kažką kito, o bus mažiau problemų su pasyviųjų gamyba, mat toje temoje aš visiškai žalias... kiek jame kokybės bus matyt...
iš esmės suma kurią už viską sumokėjau yra juokinga, o ar ta suma gros pagal mano nedidelius lūkesčius, parodys truputis laikomat darbui prie automobilio turiu apie valandą per dieną, tai šiek tiek užtruksiu
![]()
Na patikėk, sistema atgros visus lūkesčiustik duris bent kiek paruošk
![]()
Bookmarks