negaila - aukštadažniai tw6ng, priešbosiai vis dėl to ws17e, 20tukų nepirkau, nes darbo juos sumontuoti jau šiek tiek perdaug, pradžioj vertinant atrodė, kad turėtų sulįsti, bet galutinai viską išsimatavus supratau kad kiek permažai erdvės turiu... stiprintuvas liverio(ačiū jam už gražų bendradarbiavimą) : spirit a260-4 ... surizikavau su šituo žaislu, suviliojo reguliuojami filtrai - tiesiog jei kažkuri sistemos dalis netenkins, pasikeisiu kažką kito, o bus mažiau problemų su pasyviųjų gamyba, mat toje temoje aš visiškai žalias... kiek jame kokybės bus matyt...
iš esmės suma kurią už viską sumokėjau yra juokinga, o ar ta suma gros pagal mano nedidelius lūkesčius, parodys truputis laikomat darbui prie automobilio turiu apie valandą per dieną, tai šiek tiek užtruksiu
![]()

) : spirit a260-4 ... surizikavau su šituo žaislu, suviliojo reguliuojami filtrai - tiesiog jei kažkuri sistemos dalis netenkins, pasikeisiu kažką kito, o bus mažiau problemų su pasyviųjų gamyba, mat toje temoje aš visiškai žalias... kiek jame kokybės bus matyt...
Reply With Quote
Bookmarks