Sveiki,
audio aparaturoje esu visiskai zalias, tad nusprendziau kreiptis tiesiai cia.
Turiu Nissan Primera, joje yra originalus imontuotas i Blaupunkt "low-line" magas (jei reikes tikslaus modelio, paziuresiu). Nusprendziau kad atsibodo klausytis tu skarbonkiu durelese ir reikia kazka atsinaujinti.
Taigi, man kilo keletas variantu:
1. Palikti sena maga, prie jo jungti stiprintuva, i prieki deti komponentus.
2. Pirkti nauja maga, i prieki deti komponentus.
3. Pirkti nauja maga, prie jo jungti stiprintuva, i prieki deti komponentus.
Visais atvejais bus daroma dureliu garso izoliacija, o jei ir iseis - izoliacija nuo variklio skyriaus (dyzelis, labai girdisi).
Planuojamas biudzetas: iki 1500lt, bet nebutina juos visus ir isleisti. Tiesiog noriu kainos/kokybes santykio. Duosiu teorini pavizdy tarkim: uz 9600gt vaizdo plokste kainuoja 400lt, 9800gt - 600lt. Tarp ju performanco skirtumas yra gal 10%, o kaina skiriasi 30%. Man taip nereikia; ir kad pajusciau skirtuma tureciau isiklausyti i muzika. Nesu ten jau toks be galo melomanas![]()
Griztant prie reikalu tai man is masinos interjero isvaizdos ir patogumo butu geriausias pirmas variantas. Na bet jum geriau zinot, kuris tinkamesnis
Klausoma muzika daugiausia instrumentine: rockas, m1plius muzika ir pan. Elektrine muzika uzima maza dali mano grojarastyje. Na bet zinoma norisi ir siek tiek zemo.
Tai kuris variantas geriausias? Ka galetumete pasiulyti is komponentu, stiprintuvo?
Dekui![]()
Bookmarks