Galvoju galo nedaryti visai.
Paliksiu originalius garsiakalbius dėl visa ko. Beje, originali akustika groja pakankamai sodriai, turint galvoje tai, kad groja tik 13cm koaksialai.
Galvoju galo nedaryti visai.
Paliksiu originalius garsiakalbius dėl visa ko. Beje, originali akustika groja pakankamai sodriai, turint galvoje tai, kad groja tik 13cm koaksialai.
Pasistojo klausimas: kur geriau dėti stiprintuvus garsiakalbiams? Galvojau dėti kažkur po panele, tačiau sako, kad Alpine 3540 labai kaista. Ar neužkais jie man ten? gal tada geriau kaip visada- bagažinėje?
Gali prie stiprituvo pritvirtinti ventiliatoriuką ir jis aušinsis. Jei tik telpa po panele tai ir dėk ten. Kuo trumpesni laidai tuo geriau.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Suprasta.
Kilo dar viena klausimų lavina
Pirma: ar dėžutės forma turi įtakos garsiakalbio grojimui ar užtenka tik litražo ir viskas? Nes pas mane nėra galimybės komponentams groti tiesiai į dureles. Galvoju lipdyti ant durelių panelės dėžutes, tačiau jos tikrai nebus taisyklingos formos.
Antra: po truputį ieškau boso. Man pilnai užtektų 10", tačiau reikia, kad grotų mažame tūryje. Mastau apie DLS NORDICA 10 ar panašų. Gal kas turite ką pasiūlyti? O gal turite didelių nuolaidų mano minėtam daiktui?![]()
Dėžės forma nedaro jokios įtakos. Svarbu tūris.
+37061857133 edmas
Čia man ne subui reikės. Norėsiu, kad mid'ai grotų dėžutėse, bet jas reikės lipdyti ant durelių panelės, nes į durų tūrį nėra galimybės groti, ten kur jie bus. O ant durelių irgi neišeis padaryti taisyklingų dėžučių.
Bookmarks