+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 20 iš 20

Tema: klausiu VOLVO 850 audio instaliacijos patarimų

Hybrid View

Savas Liveris is on a distinguished road Liveris is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Siauliai
    Amžius
    45
    Žinučių
    853

Pagal nutylėjimą

Na su stiprintuvais tai kaip ir normaliai PPI subuj savaime suprantama, priekį jei leisi per krosus tai junk per clariona, o jei be krosų midus per viena alpine, aukštus per kita alpine. Arba midus nuo clariono, aukštus per viena alpine, galą per kitą alpine arba galą nuo mago.

Aktyvus Flyner is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2006
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    41
    Žinučių
    127

Pagal nutylėjimą

Galvoju galo nedaryti visai.
    Paliksiu originalius garsiakalbius dėl visa ko. Beje, originali akustika groja pakankamai sodriai, turint galvoje tai, kad groja tik 13cm koaksialai.

Registracijos data
    Sep 2006
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    41
    Žinučių
    127

Pagal nutylėjimą

Pasistojo klausimas: kur geriau dėti stiprintuvus garsiakalbiams? Galvojau dėti kažkur po panele, tačiau sako, kad Alpine 3540 labai kaista. Ar neužkais jie man ten? gal tada geriau kaip visada- bagažinėje?

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Gali prie stiprituvo pritvirtinti ventiliatoriuką ir jis aušinsis. Jei tik telpa po panele tai ir dėk ten. Kuo trumpesni laidai tuo geriau.

Savas darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

Citata Flyner rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Pasistojo klausimas: kur geriau dėti stiprintuvus garsiakalbiams? Galvojau dėti kažkur po panele, tačiau sako, kad Alpine 3540 labai kaista. Ar neužkais jie man ten? gal tada geriau kaip visada- bagažinėje?
    Nežinau, bent jau aš nepastebėjau jokio ypatingo kaitimo ant savojo 3540, bent jau su mano mago temperatūra palyginus galima sakyt saltas kaip ledas

Registracijos data
    Sep 2006
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    41
    Žinučių
    127

Pagal nutylėjimą

Suprasta.

Kilo dar viena klausimų lavina

Pirma: ar dėžutės forma turi įtakos garsiakalbio grojimui ar užtenka tik litražo ir viskas? Nes pas mane nėra galimybės komponentams groti tiesiai į dureles. Galvoju lipdyti ant durelių panelės dėžutes, tačiau jos tikrai nebus taisyklingos formos.

Antra: po truputį ieškau boso. Man pilnai užtektų 10", tačiau reikia, kad grotų mažame tūryje. Mastau apie DLS NORDICA 10 ar panašų. Gal kas turite ką pasiūlyti? O gal turite didelių nuolaidų mano minėtam daiktui?

Ekspertas Edmas is on a distinguished road Edmas is on a distinguished road Edmas is on a distinguished road Edmas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2006
    Vieta
    Lietuva
    Amžius
    47
    Žinučių
    1,618

Pagal nutylėjimą

Dėžės forma nedaro jokios įtakos. Svarbu tūris.
    +37061857133 edmas

Savas Liveris is on a distinguished road Liveris is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Siauliai
    Amžius
    45
    Žinučių
    853

Pagal nutylėjimą

Citata Edmas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Dėžės forma nedaro jokios įtakos. Svarbu tūris.
    Na ankščiau maniau ir taip, bet pažiurėjus į šitą paveiksliuką reikėtu pamastyt, nors čia pakeikta nuo 100 iki 4000 hz, kas subuj neaktualu.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės