+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 19 iš 19

Tema: patarimai low-budget audio gerinimui

Hybrid View

Ekspertas peris is on a distinguished road peris is on a distinguished road peris's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    37
    Žinučių
    1,787

Pagal nutylėjimą

siūlyčiau išmokt lietuviškus simbolius ne tik dėl forumo šio, o dėl savęs, nes aš į jokį darbą nepriimčiau neraštingo žmogaus, nebent tai būtų griovio kasimas. Palik ramybėj stiprintuvą, parduok turimas kolonkes, pora vakarų negerk alaus ir nusipirksi kolonėles, kurių jau bus galima klausyti, kartais išlenda ir po 100-200 visai vertų dėmesio aparatų
    groja kaip iš kibiro

Jaunius ErikasRO is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2011
    Žinučių
    9

Pagal nutylėjimą

Citata peris rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    siūlyčiau išmokt lietuviškus simbolius ne tik dėl forumo šio, o dėl savęs, nes aš į jokį darbą nepriimčiau neraštingo žmogaus, nebent tai būtų griovio kasimas. Palik ramybėj stiprintuvą, parduok turimas kolonkes, pora vakarų negerk alaus ir nusipirksi kolonėles, kurių jau bus galima klausyti, kartais išlenda ir po 100-200 visai vertų dėmesio aparatų

Lietuviškus simbolius moku, tiesiog nenaudoju, nes man tai nėra patogu naudojantis laptopu.
    O ir darbinantis, man tikrai toli gražu būtent lietuviški simboliai neaktualu(aktualiau lotyniški bei æ ø å).
    Ispėjimus jau bent iš 3 asmenų gavau, nereikia, kad dar kiekvienas forumietis tą pati pakartotu.
    O grįžtant prie temos, tai alaus taip ar taip negeriu dažnai. O su pirkimu kitų kolonėliu, tai kaip ir sakiau, nenoriu aš kitų kolonėliu pirkti, nes visų pirma, tai man jos tik laikinas dalykas, o ir miestelyje kuriame gyvenu, neišlenda nieko padoraus skelbimuose už panašias kainas, o grūstis iki kito šalies galo neturiu sąlygų.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės