vakar užsisakiau pabandyti tokius http://www.tymphany.com/files/NE19VTS-04%20Rev2_1.pdf kaip gros papasakosiu kai gausiu, bet jų kaina apie 300 lt. už 150 vargu ar kas normalesnio išeis, na nebent kokie naudoti.
Sveiki gero garso mėgejai,reikėtu patarimo del aukštadažniu.Visaton ws17e ir twg6,bet twg6 perdideli ir netinka montavimas.Ka rekomenduotumet prie ws17e? Norisi svelnaus bet detalaus garso.Biudžetas ekonominis iki 150 uz abu.
vakar užsisakiau pabandyti tokius http://www.tymphany.com/files/NE19VTS-04%20Rev2_1.pdf kaip gros papasakosiu kai gausiu, bet jų kaina apie 300 lt. už 150 vargu ar kas normalesnio išeis, na nebent kokie naudoti.
300 biški per brangu,kažka iki 150.Išgirta buvo twg6,gal kažkas panašaus butu?
Iš maažų ir grojančių už 150 ir nauju nieko nerasi. Siulau taupyti.
Na teko skaityt,kad deda gaiva0606 vietoj tw6ng. ne taip aštriai groja,kaina per pus mažesnė. tik įdomu kaip ten ištikrųjų yra
Dėl gaivos0606 Tolka ta pati patvirtino. Pats ir turiu gaiva0606 susidejes, foto pažiurėk instaliacijos temoje.
O kaip grojimas nes pats dabar keičiu aukštus? galvojau apie tw6ng bet pasiskaičius dabar ir gaiva0606 patraukė akį,per pus pigiau. nors vietos pas mane užtenkamai. poto keisiu ir midus i ws17e..
Grojimas mano ausiai idealiai, nors draugelis sako truksta pačių aukščiausių nuo 17-18000 hz.
Edgaras kur sple su baltu pasatu laurus skynė kelis metus
jo mačiau tavo darbą.instalas labai vykęs
aš bandysiu grot nuo priekinės panelės į stiklą,nes planuose mašiną parduot nesinorį kažką lipdyti,o aukšti jau varo iš proto.
17-18k tokius garsus jau gal tik šikšnosparniai girdi
o klausyk kokį kondensatorių pakabinai 4,7?
Jo kondas 4,7
Dekuj uz pagyrimus.
bet čia dar tokį garsiuką užmačiau frs8m/8 labai didelis,daug sveria,bet vietos jai yra kaip jis užgroja ant priekinės panelės gals kas žinot?
Žmogaus ausimi girdimų garsų dažnis yra intervale 16 Hz – 20 000 Hz. Bet kaip žinome senstant žmogaus klausa prastėja ir pradedame nebegirdėti aukščiausių dažnių
Nors žmogaus ausis pajunta 16-20kHz be problemų. Tiesiog ta juntama dažnių sritis panaudojama papildomoms žemesnių dažnių signalų charakteristikoms, tokioms, kaip nuotolis iki garso šaltinio (sklindančios oru garso bangos priekiniai frontai plokštėja, banga artėja prie sinusoides. Taip pat, aukštesnių dažnumų bangos ore slopsta daug greičiau, nei žemesnių) ir pan. nustatyti. Be to žmogaus apatinė klausos riba yra apie -3dB. Taip kad "techniškai" išgirsti gali, bet protu suvokti - ne. Turint omenyje garsiakalbių dažninės charakteristikas, ir žmogaus ausies jautrumo lygi, viršutinė dažnių riba tesiekia 15-16kHz geriausiu atveju.
P.S. Jei jau Liveris aiškiai suvokia kad trūksta "aukštų", tai tikriausiai sistemos dažnuminė turi pakankamai statų kritimą jau prie 10-15kHz.
ar verta rinktis frs8m? kalba eina apie automobilį,galvoju nefiltruot.nenaudočiau aukštadažnio.Frs8m lyg ir daugiau aukštų turi. ar vis dėlto frs8?
Last edited by xpp; 2012-03-19 at 01:01 PM.
Man iš FRS8 trūko truputį aukštų, tai kaip supertweeter'ius dar šalia pajungiau tuos pigius GAIVA iš RCL, lygtai per 0,5mkF kondikus. Vėliau keičiau FRS8 į fostex, bet čia ne esmė. Galvojau, gal būsiu padauginęs aukštų, nes aš juos prastai girdžiu, virš 12kHz praktiškai jau negirdžiu, bet Arturas S paklausė savo profesionaliom ausim ir sakė, kad viskas gerai
Mindaugas 869980106
Tai vat kiek pasiskaitinėjau iš frs8 mažoka aukštų, kelis komentarus radau kad pas frs8m aukštų daugiau,bet turi piką ten kažkur aukštai,tik klausimas ar aš jį jau labai girdėsiu
dar toks klausimas o kas bandėt daryt "adatas" is frs8m? jai netiktų susiresčiau kolonas prie pc
Aš dariau su FRS8- visai gerai. Bet su Tang Band(neatsimenu tiksliai kokie) buvo "rimtesnis" priešbosis, nors su FRS8 gal skambėjo muzikaliau...
Tiesa, aš kalbu apie FRS8 būtent 8 omų, nes jų dažnuminės skiriasi.
Mindaugas 869980106
Na ką vistik pasirinkau frs8m,viduriukus tikrai gražiai groja,papildo puikiai mano nelabai kokius midus,aukšti gal šiek tiek aštroki,bet grojant su griausmadėže viskas puikiai susigroja
Bookmarks