Sveiki, norėjau su jumis pasitarti dėl aparatūros pirkimo. Neseniai nusipirkau pakankamai talpų automobilį Volvo 850 universalą, taigi problemų dėl vietos nebeliko. Ir jau seniai yra poreikis garso aparatūrai įsigyti. Nesu visiškai nesigaudantis garso aparatūroje, jau apie metus po truputį domiuosi viskuo ir puikiai žinau, kad gera aparatūra kainuoja brangiai, bet visgi esu studentas, ir tūkstančiais litų nevartau, o muzikos pasiklausyt garsiau visgi norisi
Situacija tokia: Priekyje yra originalūs 13tukai komponentai, gale buvę komponentai išimti prieš tai ją turėjusio vokiečio. Aukšti groja neblogai, bet žemų nei su žiburiu. Magelis nėra stebuklingas, bet turi 4x50rms.
Planas: Reikalingi dar vieni 13tukai komponentai, kuriuos dėčiau i priekį, o iš priekio esančius permesčiau i galą. Ir reikalingas subas su jį palaikančiu stiprintuvu, norėtųsi, kad nebūtų visiškai silpnas.
Lėšos: kaip minėjau esu studentas, taigi pas mane pinigų nėra itin daug, tačiau galėčiau viską pirktis po truputį, pradžiai galėčiau skirti apie 700 litų. Nežinau tik eiliškumo ką pirma pirkt ir kokių firmų kainos neskriaustų kišenės baisiai, ir grotų žmoniškai girdinčiam žmogui.
Taigi laukiu įvairių patarimų, gal ne taip mąstau, ar ko nepaminėjau, bet visgi gal kas turi pasiūlymų, nuo ko pradėti už tą sumą savo automobilyje, kad muzika grotų garsiai ir pakankamai kokybiškai.
P.s. klausoma muzika daugiausiai elektroninė: Dubstep, electro, taip pat neretai klausoma repo.
Bookmarks