Na jei nuo rimtų vertų pagarbos ir diskusiju dasirydenom iki Griundingų, tai reikia pamyneti ir Clatronicai tuoj pradės kai kam but muzikalus ir švelnus, aisku tik tam kas kitų ir negirdėjo. Kiekvienas brandas turi savo MUZIKALIAUSIA aparatą
Bet šitoje temoje daug naudingos ir įdomios informacijos besidomintiems ir beieškantiems naujų atradymų
Vat būtent kolega tą ir norėjau pasakyti
Aš tenorėjau pasakakyti kad Grundig SCD 5390/5690 skambėjimas asmeniškai man labai išsiskiria iš daugėlio kitų "šerpatrebų" į gerą pusę.
O kolegai extreme ačiū už paaiškinimą kas yra geras grotuvas, manau kad nebeverta teršti šios temos aptarinėjant Grundig "šarmankę"
Last edited by M-Tech; 2012-01-15 at 05:37 PM. Priežastis: kl
Aš manu labai korektiškai paaiškinau i ką reiktų kreipt dėmsį.
Kaip ir betkurioje srityje mes visuomet lygiuojames į geriausius, o nei i pilką masę. Fakatas ir tarp tokiu modeliu atsiras maloniai grojančių, bet jei žmogus prakalbo apie tokius grotuvus kaip drx9255 ar p90 ir pan. manau jis kartele užsikėlė ganėtinai aukštai todėl tokieks kaip grundig vdo ar becker jau nėra ką veikt. Jie džiugins kitus klausytojus.
iš esmės grojantys grotuvai yra aiškus visam pasaulyje ir dviračio nebeišrasim, reikia rinktis iš žinomu arba burti DAC'us su multimedijom.
Kadangi mūsų rinka jau visai sumažėjus, tai grojantys daiktai jau radę savo šeimininkus, manau jei nėra galimybės ir noro siųstis iš užsienio, reikia griebt kas dar yra, o yra nebe tiek jau daug
šiaip diskusija ne apie grundig ir aš jo specialiai neieškau. Nupirkčiau tam,kad turėt nors manau kad niekas man jo nepasiūlis. Kol kas esu gavęs tik vieną drx9255 mane dominantļ paisiūlimą su realia kaina.
Bookmarks