Sutinku kad kartais dažyti ir lakuoti podiumai atrodo įspudingiau už aptrauktus vinilu ar kt bet yra kelios problemėlės : 1. Visi dažyti (o prieš dažymą špakliuoti) paviršiai turi negera savybę - laikui bėgant špaklius "sėda" ir atsiranda špakliuotų ir nešpakliuotų paviršių kontūrų nelygumai ir dar jei špaklius šlifuotas stambiu švitriniu popierium (smulkiu dažniausiai atsibosta šlifuot) išryškėja ir "ryskės" (dažytojai mane supras,per praitą rudeny daug kraujo ir nervų jiem sugadinau kol paruošė ir perdažė mano auto,o dažymo technologijų ypatumus buvau išsiaiškinęs iki smulkmenų -aišku viena -ne tiek gerų dažytojų kurie garantuotų už savo darbą ir yra) o tai gadina ne tik podiumu vaizdą bet kartais ir savininko nuotaiką :x"Nelius" rašė čia:
:cry: :x :twisted: dar daugiau nuotaiką gadina keleivių nemokėjimas normaliai įlipt ir išlipt iš automobilio (midbasų grotelės ir podiumai esantys apatiniame durų kampe dažnai nukenčia ) paskui negali pykti ant gražių kojyčių smailais bateliais,dar nieko jei podiumas aptrauktas juodu vinilu o jei dažytas ir lakuotas ,o po to subraižytas :smt076 :axe:
Bookmarks