+ Reply to Thread
Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 1 2
Rodyti rezultatus nuo 31 iki 52 iš 52

Tema: Ar įmanoma ką išpešt

Košakas
    Guest

Pagal nutylėjimą Ar įmanoma ką išpešt

:x :x

taišku reikėjo viską sugadinti... suprantama kad šudas tie dešimtukai... maitinau save iliuzijomis... klausimas kiek tu podiumu gamyba atsistos...

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Citata "Košakas" rašė čia:
    :x :x

taišku reikėjo viską sugadinti... suprantama kad šudas tie dešimtukai... maitinau save iliuzijomis... klausimas kiek tu podiumu gamyba atsistos...
    Neverta iliuzijomis maitinti, nusivylimas garantuotas. (čia iš skaudžios patirties) O kainuotų panašiai kaip elipsės į galą, bet galima lizinguoti :-D
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

Košakas
    Guest

na elipses jau nusipirkau.. Ivolga... pinigu man jau niekas negrazins, nebent ishsikeisciau jas i komponentus tuo pacioi parduotuveje :-D

Savas Aiwaras is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2003
    Vieta
    Marijampole-Vilnius
    Amžius
    39
    Žinučių
    1,182

na elipses jau nusipirkau.. Ivolga... pinigu man jau niekas negrazins, nebent ishsikeisciau jas i komponentus tuo pacioi parduotuveje :-D
    Jai pakuotes bei paciu elipsiu neapgadinai tai pabandyk issikeisti.

Košakas
    Guest

Na jau ne, bandysiu ir toliau vašką iš š spaust visgi paskaičiavau kad kaip ni kruti komponentai brangiau gausis apie pora šimtų minimum... ir visgi pusiaukelėje sustoti ir atgal eiti kažkaip neidomu. Reik savo kailiu pajust visą "grožį" tokio setupo. Gal man pradžiai ir užteks, nesu melomanas didelis.

Taigi, kokius 10-ukų variantus pasiūlytumėte? kaina iki 150lt. Bet geriau į šimtą tilpti.

ir dar kokie parametrai 10uku man dabar būtų svarbiausi? galingumas?

pas artūrą parduotuveje matau axtonus kažkokius labai nesilpnus kaip 10-ukai bet jautrumas žemas - 86.. jiems jau stiprintuvas reikalingas?

Košakas
    Guest

prie progos galit žvilggetelėti į mano coupe dureles...

http://koshakas.fotopic.net/c544607.html
    apačioje dvi nuotraukos.

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

pas artūrą parduotuveje matau axtonus kažkokius labai nesilpnus kaip 10-ukai bet jautrumas žemas - 86.. jiems jau stiprintuvas reikalingas?
    Dešimtukų su didesniu jautrumu nerasi. Nebent bus pameluoti parametrai. Bet kuriuo atveju, 10 cm garsiakalbius turėsi leisti ne žemiau, kaip nuo 200 Hz......

Košakas
    Guest

Citata "Artūras-M" rašė čia:
    Dešimtukų su didesniu jautrumu nerasi. Nebent bus pameluoti parametrai. Bet kuriuo atveju, 10 cm garsiakalbius turėsi leisti ne žemiau, kaip nuo 200 Hz......
    o kaip šiuo atveju man apsimokėtu juos žiūrėti ar ka nors paprastesnio tarkim hertz cx100 (berods taip vadinas) arba alpine kur irgi pas tave yra imti bet jie silpnesni 30/60w hertzai... o alpine dar maziau rms

Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

(berods taip vadinas) arba alpine kur irgi pas tave yra imti bet jie silpnesni 30/60w hertzai... o alpine dar mažiau rms
    Na jeigu nori, galiu pakoreguoti RMS reikšmes :lol: Minimi Alpine groja švariai, subalansuotai kaip ir dera šios firmos garsiakalbiam Axton kala kaip plaktukai. Hertz bus kaip su sausu pagaliuku Taupūs žmonės ima Arizona ir vargo nemato :lol: Jup labiau, kad Mazda originalios vietos nukreiptos į kojas. Ten gali kišti kad ir brangiausius, o naudos daug nebus. Nepatingėtum pavargti, įsikištum į tas vietas 13 cm. Tikrai telpa, esu ne vieną automobilį tokį daręs. Tik pavargti reikia

Košakas
    Guest

Citata "Artūras-M" rašė čia:
    Na jeigu nori, galiu pakoreguoti RMS reikšmes :lol: Minimi Alpine groja švariai, subalansuotai kaip ir dera šios firmos garsiakalbiam Axton kala kaip plaktukai. Hertz bus kaip su sausu pagaliuku Taupūs žmonės ima Arizona ir vargo nemato :lol: Jup labiau, kad Mazda originalios vietos nukreiptos į kojas. Ten gali kišti kad ir brangiausius, o naudos daug nebus. Nepatingėtum pavargti, įsikištum į tas vietas 13 cm. Tikrai telpa, esu ne vieną automobilį tokį daręs. Tik pavargti reikia
    Ej ! keik kartu dar man sakyti kad pas mane ne i kojas!! :-D nepatingek, atsidaryk linką ( http://koshakas.fotopic.net/c544607.html ) ten nufotkinau specialiai priekines kolonkes mano mazdoje.
    Tai arizonas siulai :? o galios joms uzteks? Draugelis pirko neperseniausiai arizonas 16ukus placiajuoscius tai nzn ka jis ten pridare bet jau viena kolonke plerpia... gal puse metu te pagrojo

Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Ej ! keik kartu dar man sakyti kad pas mane ne i kojas!! :-D nepatingek, atsidaryk linką ( http://koshakas.fotopic.net/c544607.html ) ten nufotkinau specialiai priekines kolonkes mano mazdoje.
    Kas čia per mazda tokia ? :shock:

Tai arizonas siulai :? o galios joms užteks? Draugelis pirko neperseniausiai arizonas 16ukus placiajuoscius tai nzn ka jis ten pridare bet jau viena kolonke plerpia... gal puse metu te pagrojo
    Kai sugebi, tai gali ir per dieną išplerinti Šiaip galios joms tikrai pakanka sočiai, bet tai nereiškia kad galima sukti be proto. Antra problema būdinga visiems koaksialams - pjaustydami skardas, ar kokius kitus darbus dirbdami privaro metalo drožlių į plyšį ir tada verkia kad plerpia... Žinoma, šitie garsiakalbiai nepretenduoja į higendą :lol:

Savas Svajūnčikas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    47
    Žinučių
    648

Tai arizonas siulai :? o galios joms užteks? Draugelis pirko neperseniausiai arizonas 16ukus placiajuoscius tai nzn ka jis ten pridare bet jau viena kolonke plerpia... gal puse metu te pagrojo
    Ką reiškia "galios joms užteks" ?

Galia kuri rašoma ant garsiakalbių reiškia, kad "vat štai tiek watų" šis garsiakalbis dar gali priimti ir kažką groti (su kažkokiais iškraipymais aišku).

Watai ant stiprintuvo rodo kiek gali jis atiduoti.
    Watai ant garsiakalbio rodo kiek gali jis priimti.

Beje, apie muziką, garsumą ir t.t. šiuo atveju kalbos nėra. Ir vatai nepasako kaip garsiai gros tavo speakeris. Kaip ir negali pasakyti ar bus labai karštas 30W lituoklis...
    Garsumui svarbu garsiakalbio jautrumas. Tikras dB/W (1 m)

Mano galva....

Blynka
    Guest

Pagal nutylėjimą mmm.mazos masinytess

pas mane honda civic..
    i dureles prieky pirkau paprastus komponentus http://www.pioneer-eur.com/eur/produ...nomy_id=25-131, visai gerai groja..ka manot apie sias kolonkes??? :roll:

Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą Re: mmm.mažos masinytess

Citata "Blynka" rašė čia:
    http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=6791&taxonomy_id =25-131, visai gerai groja..ka manot apie sias kolonkes??? :roll:
    Žinai, svarbu kad tau gerai groja. Nes šiaip, kiek žmonių tiek nuomonių. Man pvz pas mane mašinoj negroja ir šiek tiek geresni komponentai

EMMA LT komanda AudrunasV is on a distinguished road AudrunasV's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas Lithuania
    Žinučių
    1,306

Kosakas> jau geriau to linko nebutum rodes! ka tu ten skardas dantim kandai?
    + 370 682 19776
    www.carsystems.lt

Savas 525i is on a distinguished road 525i is on a distinguished road 525i's Avatar
    Registracijos data
    Aug 2004
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    47
    Žinučių
    639

Citata "Audrūnas Venskaitis" rašė čia:
    Gal zmogus valgyt norejo :wink: + kolonkem vieta padare,nors mano pirmu kolonkiu montazas taip pat atrode tik tai buvo senokai :-D

Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Ne jis krokodilą bagažinėje vežė, o elipsės tai tik maskuotė :smt042 :smt043 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044

Savas Svajūnčikas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    47
    Žinučių
    648

:-D

Košakas
    Guest

blexa gi iš kažkokio kreivarankio pirkau ta kupą. pats kai pamačiau tai šokas buvo :-D

Košakas
    Guest

Pagal nutylėjimą Re: mmm.mažos masinytess

Citata "Blynka" rašė čia:
    pas mane honda civic..
    i dureles prieky pirkau paprastus komponentus http://www.pioneer-eur.com/eur/produ...nomy_id=25-131, visai gerai groja..ka manot apie sias kolonkes??? :roll:
    kur tu ten komponentus pamatei :?

Blynka
    Guest

o tai cia nekomponentines????

rebik
    Guest

Gali buti kaip variantas(taupant pinigus ir netaupant laiko)pajungti i grandine su 10cm du kondikus po 470mkf sujungtus + prie +(arba - prie -)ir nupjauti elipsu dinamikus esncius ant tiltelio.jei gu aisku tai pades isgauti kaz ka panasaus i garsa.Viena karta nepagailek komponentams bent jau 250 Lt,ir galesi zmoniskai muzikos klausytis

+ Reply to Thread
Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 1 2

Bookmarks

Rašymo taisyklės