geriausias variantas butu pioneer, bet atsargiai su tuo JAV, nes lietuvoj gali radijas neveikti, ten kazkaip dazniai ne tie, nors tiksliai nzn apie tai tik girdejas esu...
sveiki. ilgai ieskojau grotuvo (biudzetas apie 350Lt), bet LT nieko tinkamo neradau - vogto nenoriu, o pardej uz mano pinigus nieko doro nesigaus. todel nusprendziau pirkti JAV, juolab ten pazystamas ji paims ir man atsius. biudzetas apie 350Lt.
suradau tris, atitinkancius mano reikalavimus, grotuvus:
1. Clarion DXZ445 http://www.clarion.com/usa/products/...ts/DXZ445.html
2. Pioneer DEH-P2600 http://www.pioneerelectronics.com/pn...etailComponent
3. Kenwood KDC-2025 http://shopper.cnet.com/Kenwood_KDC_...y=90&sort=
veliau zadu jungti komponentus priekiui i gamyklines vietas ir zemadazni i porankio skyle (bmw5 92'). viska nuo galvos. kiek skaiciau visi magai turi subo valdyma ir bent viena pora linijiniu.
sirdis labiau linksta prie Clariono tiek del isores, tiek del vidaus. jau beveik apsisprendziau ji pirkti, bet noriu patyrusiu specu nuomones. gal kas yra susidures su siuo modeliu ir parasys atsiliepima. is anksto dekui uz atsakymus.
p.s. laiko turiu nedaug, tad tikiuosi greit sureaguosit.
geriausias variantas butu pioneer, bet atsargiai su tuo JAV, nes lietuvoj gali radijas neveikti, ten kazkaip dazniai ne tie, nors tiksliai nzn apie tai tik girdejas esu...
as siuo momentu radijos visiskai neklausau. todel siuo aspektu nebijau rizikuotisvarbiausias punktas - garso kokybe. klausau elektronine muzika, megstu minksta skambesi, kuri zinoma pajusiu pakeites gamyklines.
visiskai tiesingai. Ir dar nera RDS."GS" rašė čia:
cia visi sneka kas tik netyngi kad amerikietiski magai neima radijos. siek tiek apsviesiu(tam kas nezino), kad amerikietiskoje radijoje dazniai einantys po kablelio yra neporiniai , pvz 102.1 102.3 102.5 ir tt. pas mane masinoj senukas amerikietiskas pioneer tai suskaiciavau 11 radijo stociu kurias jis ima, kaune neima ruskaja radijo, m-1 ir keletos kitu. tai sudaro apie 4 stotis kuriu negaudo. o jei jau taip norisi radijos reikia pirkt "ziuronus" :lol:
imk clariona is situ triju tavo pasiulytų magų, aisq jei nori geresnes kokybes.
turiu ir nesiskundziu..![]()
vat, seip dar tas pirmas nieko...
man jau galva apsisuko nuo tu magu. vieni sako imk clariona, kiti sako neimk nes sudas. as suprantu kad reikia klausyt kas paciam patiks, bet kad ner pas mane kur klausyt. gamyklines kalonkes prastos ir beveik vienodai visi magai skamba. vis delto imsiu turbut clariona nes dizainas labiausiai patinka. siaip ar taip aciu uz atsakymus.
p.s. Stereo patikrink zinutes.
manau kad pioneer butu geresnis variantas,o dar geriau juos butu paklausyti,jei ne USA
radijas tikrai veiks, ir trauks stotis ne ka silpniau, uz europini varianta."Arvydas" rašė čia:
neims tik keleto stociu, kaip kolega minejo- lyginiais dazniais, kuriu yra gerokai maziau negu nelyginiu. amerikinio modelio todel ir kaina mazesne negu europietisko.... tai pirma reikia apgalvoti kokias stotis labiausiai klausai, jeigu visai klausai, ir jeigu biudzetas nedidelis tada imi amerikini varianta.
pats turiu amerikini varianta ir niekuo nesiskundziu, nes radijos apsoliuciai neklausau, net antena neikista :twisted:
Bookmarks