JoJo - Gražu žiūrėti. Štai koks mano požiūris į auto-aparatūrą: turi kuo mažiau skirtis nuo gamyklinės išvaizdos ir kuo geriau skambėti.
Last edited by JoJo; 2012-03-06 at 07:34 PM.
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
JoJo - Gražu žiūrėti. Štai koks mano požiūris į auto-aparatūrą: turi kuo mažiau skirtis nuo gamyklinės išvaizdos ir kuo geriau skambėti.
Mašina kitokia pasatas, bet manau sparne golfe galima išgaut 15-18ltr drasiai.
Truksta tik grotelių
Gražu liveri, reikės žiūrėti kiek ten telpa ir brėžinius kažkokius ieškoti google
Imi kordono gabalą ir karpaisi bedales. veliau išpjauni iš mdf ir viska susuki. paprasta
IPod
Atrodo paprasta bet laiko manau kaip minimum 2 dienos . O tą sau galėsiu leisti nebent po kokių 3 savaičių .
ir dar kiek pamenu, vienas kampas trugdė. tai aš ji užbaigiau su mašininiu glaistu su stiklo audiniu.
IPod
Tai tiesiog nusiardai plastmases kampe kur nori dėti slaptuką, jami išklijuoji bitumu, tada garso izoliacine. Jami kartono didelį gabalą ir pieši kontūrus dėžės kokia nori, kad būtų. Tada pasiskaičiuoji tūrį ir pagal jį susirandi garsiakalbį. Pasigamini dėžę, įsidedi kolonkę pasijunkgi viską ir džiaugiesi rezultatu. Pataisyk jei ką netaip rašau.
nu bitumo nereik ten. ten nieko ardyti nereikia, kad matytum kokio akščio tau reikia. šeip geriau pirma sugalvok koki garsekalbi naudosi, vėliau žiurėk ar gausis tokia dėžė. aš naudojau helix p10 jam 15l užtenka. o jau veliau karpai kordona, arba kaikures detales pjauni iškarto.
IPod
Čia vectra B?
Ale pokštininkas . Vectra irgi mašina net ir žigulys mašina . Žodžiu kiekvienam savo
Bookmarks