Taip, noriu kad valintu, bet ne px kaip.O šitie kicx groja tikrai idomiai. Yra prie ko prisikabint, bet kažkuom man patiko jų grojimas. Gal tik aukštus pakeisiu. Nors dar pabandysiu pažaist su kampu ir filtrais. Peace
Mat kiekvienam poreikiai skirtingi - man tarkim gana poros gerų midbasų teisingam instale. Kitas į duris kemša po keturis dvidešimtukus, žiūrėk sekantis vandens mocą rimtą kerta, ar ratus mašinai už penkiolika tūkstančių deda... Svarbu kad išleisti litai pamalonintų dūšią.
Čia aišku aš ne apie garso kokybę, nes mūsų atvejis to ir neliečia. Tiesiog žiūrim kas už pinigus daugiau teiks emocijų.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Taip skoniai ir poreikiai skirtingi, bet vienas kitą turi suprast... Turiu dar vieną klausimą. Jei i bagažinę imesiu papildomą akumą ir tiesiog sujungsiu su pagrindiniu. Dabar akumas 80Ah, antras būtų toks pat. Generatorius 100A. Kokios gali but pasekmės?
geriau dėk kažką AGM technologijos plius kitą generatorių..
groja kaip iš kibiro
Dėl AGM aišku. Dėl genero, tai kažkokioj literaturoj skaičiau, kad net jei akumas pilnai iškrautas, tai generas iki tam tikros ribos duoda apie 40% akumo nominalo. Po to dar mažiau. Gal aš kažka ne taip supratau.Bet jei taip, tai išeina kad 2 akumai po 80Ah max iš generatoriaus gali imt 64A. Tesiog viskas priklauso nuo to kiek gros muzika neužsivedus ir kiek mašina važinės. Ar ne taip? Na ir reikes kartais kraut akumus nuo buitinio pakrovėjo.
Last edited by Vitalik001; 2012-04-02 at 09:29 AM.
apie varta agm e39 gražiai šneka, sako, kad čia tas pats bosch s6
groja kaip iš kibiro
jeigu tavo generas jų pilnai neįkraus tai visada norėdamas gerai užkelbasint turėsi pasikraut akumus papildomai
Skaitau ir stebiuosi, kas tuos žmones gena į dvigubų akumų generatorių priekių pelkes? Lyg einant tiesiausiu keliu negalima padaryti geros sistemos. Savo noru užsikrauna ant galvos rūpesčius ir bereikalingas išlaidas...
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Bookmarks