Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 120

Tema: Seat Leon Garso Tobulinimas

Threaded View

Rašytojas magaizeris can only hope to improve magaizeris's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2011
    Vieta
    Panevėžys
    Amžius
    36
    Žinučių
    332

Pagal nutylėjimą

Sveiki garso mylėtojai, atsirado pora klausimėlių jums. Tikiuosi man padėsite...
    Žodžiu taip šiuo metu yra tokia situacija, kad stovi vienas stiprintuvas ir kas be ko standartinė instaliacija jam.. (t.y viena pora linijinių ir maitinimo kabelis su saugikliu).

Artėja planai, jog dėsiu antrą stiprintuvą ir mano vizija tokia:

* Viska valdo Alpine CDA 117RI
    * Subui JL Audio Slash 500/1v2 | Nuo jo groja JL Audio 12'W3V3-4

Ketinu ieškoti 4 kanalų stiprintuvo, manau kad rinksiuosi ir iš JL. Tad dabar toks dalykas yra, kaip pajungti 2 stiprintuvus? Užduosiu gražiai klausimas, kad būtų aiškiau

1. Ar pakaks 2 stiprintuvams 35mm2 laido (Artimiausiu metu tikrai bus slash 500/1v2 ir 4 kanalų ko gero iš JL nu max prie 4ohm po ~80-100rms vizija) svarstau apie šį 300/4v2
    2. Manau jau reiks ir dėti kondensatorių? kad nesuvaryt generatoriaus
    3. Man sunkiausia dalis: kaip visa instaliacija tada atrodo? linijinių reiks tada min 2 porų kaip su remote laidu, ar užtenka vieną maitinti ar būtinai abi poras
    4. Dar klausimas iš pačio stiprintuvo pusės, jame yra Line in ir Line out, Line in tai suprantu linijinių į magnetolą, o kam naudoti line out?

O aš pats įsivaizduoju tokį bendrą pajungimą, jis tinkamas ar ne?

Ar jungti taip? bet tada kodėl 4 kanalų stiprintuvas negauna laido iš kondensatoriaus?

Last edited by magaizeris; 2012-06-03 at 03:16 PM.

Bookmarks

Rašymo taisyklės