Sveiki audio fanai... Noriu pasikonsultuoti su jumis vėl dėl galios galima pasakyti taip... Trumpai nupasakosiu situaciją, yra gan padorus stiprintuvas, jam laidų pagal idėja tikrai manau pakanka, bet atrodo kad jis nevalina taip kaip turi būti, kiek žinau nu tiesiog rimtas daiktas čia tikrai, bet kažkaip trūksta akivaizdžiai, ieškau probelmos sprendimo, vis dėl to aš jaučiu kad šis subas turi geriau grot nei groja.
Sistema:
*Akumas pastatytas standartinis 75ah beroc, tai tikrai negalima sakyti mažos talpos.
*Laidai stiprintuvui:
/*Pliusas nepamenu bet nuo 4 metrų iki 4,5 metro. Dietz 35mm2
/*Minusas nuo diržo varžto. Ilgis ~0,6 metro maždaug. Dietz 35mm2
***Kondensatoriaus nėra***
*Stiprintuvas stovi JL Slash 500/1v2 ir subas JL 12W3v3-4 su slėginę dėžę trumpintu portu kelti slėgį. Slėgio nėra labas rytas.... Nu esu girdėjęs tokį pat subą tai net ausis užgula, nu mano mašina maža ir nėra jokio valinimo, nėra to slėgio. Pas buvusi subo šeimininką buvo visada jis užmaitintas nuo 4ch denono tai gaudavo max ~250rms 4ohm, tai patikėkit grodavo vos ne geriau nei pas mane, slėgio to būdavo...
Tad ieškom bėdos, nuo ko pradėti, pliusas faktas jam geras nes tiesiai nuo akumo, kaip dėl minuso, gal prastas kontaktas į kėbulą, gal galėčiau su testeriu kažkaip pasimatuoti?
Laukiu jūsų minčių ribeta!
P.S supratau kad tikrai kažkas pas mane su kontaktu ar kuo yra, seniau turėjau audio system F2-500 tai atsiprašau 1 x 800W RMS @ 4 Ohm subui per daug būtų buvę, bet tas pats ššš būdavo, kažkur bėda slypi kitur, kad stiprekas negauna srovės, tai bus problema kėbule kokiam ar dar kas net nežinau gali būti
Bookmarks