Iš mano garažo nieko gero, keletą atnaujinimų yra, bet gal ypač galima sakyti pradėjimas vėl nuo naujo ir kažko ieškoti neaišku net ko pačiam.. Taigi viskas buvo parduota ką turėjau ir atlikta keletą darbų, priekinės durys minimaliai paruoštos vibro izoliacija, bet kai pradėjau gilintis man net juokinga pasidarė kaip aš galėjau tokias nesąmones daryti. Tad sekantį šiltą sezoną durys bus pertvarkytos ir jau rimtai o ne minimaliai. Dar ką galiu pasakyti, ant mašinos ištepta ~4kg skysto bitumo, ir esu kokybe tikrai patenkintas, ne tik ji gaunasi kaip antikorozijai, bet dar ir vibro kažkiek funkcija atlieka. Taigi išteptas visas dugnas, arkos, žodžiu visa išorė. Sekantis žingsnis vidaus garso kažkiek gerinimas. Šiuo metu viskas groja paprastai, bet aiškiai, CDA 117RI + PXA-H100 garso procesorius. Originalūs garsiakalbiai lyg iš naujo atgimė kol neturėsiu rimtų pinigų tol gros originalūs garsiakalbiai kurie pakankamai jautrūs. Labai patiko pamokos štai čia, stoga būtent taip ir darysiu http://www.geroskainos.lt/Apie-SilentCoat/
Bookmarks