visos išvardintos yra gerai, bet jeigu žadi tik nu ogrotuvo leisti tai per daug invertuoti neverta. mano patarimas: išsirink su didžiausiu jautrumu iki kokiu 350lt ir bus gerai![]()
(tik ant jautrumo parametrų nepasimauk)
Sveiki, noreciau jusu patarimu kokius issirinkti priekinius komponentus, man reikia tiesiog geru koloneliu, nes orginalios pradejo plerpti , beto juos jungciau tiesiai nuo mago be stiprintuvo , nezadu daryti audio sistemos ir klijuoti duris bitumu . Garsekalbiams neprivalu, kad zemi bosai kabintu , ir noreciau kad cikai butu svelnesni . Taigi visu pirma noreciau padiskutuoti y kokia firma taikytis , mano akys krypsta y morel , dls ir audio system .
visos išvardintos yra gerai, bet jeigu žadi tik nu ogrotuvo leisti tai per daug invertuoti neverta. mano patarimas: išsirink su didžiausiu jautrumu iki kokiu 350lt ir bus gerai![]()
(tik ant jautrumo parametrų nepasimauk)
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
Prie tos pačios temos, kaip Morel Maximo serija? verta dėmesio? Kaina įtartinai nedidelė komponentų.
Morelio priešbosis kiek problematiškas, kai kurie parametrai iš piršto laužti. DLS K , B serija gerai. Audiosystem be stipreko nekažkas. Geri modeliai taip pat PHD ir RAINBOW gamintojų yra. Pastarieji dar ir puikiai atrodo...
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Bookmarks