+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 35

Tema: Žiedų gamyba gamykliniams Opel Vectra C FL 16.5cm garsiakalbiams

Hybrid View

Jaunius Edvin is on a distinguished road
    Registracijos data
    Feb 2012
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    35
    Žinučių
    24

Pagal nutylėjimą

Bet ar visos sios pastangos isspausti kazka is gamykliniu garsiakalbiu butu vertos galutinio rezultato? Ar tvarkingai ispjoves ziedus ir juos uzsandarines prie skardos, tarkim, su bituminiu hermetiku, galesiu drasiai sakyti, kad esu patenkintas rezultatu, ar tiesiog bus "truputi geriau nei buvo" ir grausiu nagus kad tiek laiko sugaisau?

Bitumu iskloti duru kolkas nesiruosiu, nekyla ranka leisti tam pinigus, nes planuoju dabartini auto keliu menesiu begyje keisti

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Citata Edvin rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Bet ar visos sios pastangos isspausti kazka is gamykliniu garsiakalbiu butu vertos galutinio rezultato? Ar tvarkingai ispjoves ziedus ir juos uzsandarines prie skardos, tarkim, su bituminiu hermetiku, galesiu drasiai sakyti, kad esu patenkintas rezultatu, ar tiesiog bus "truputi geriau nei buvo" ir grausiu nagus kad tiek laiko sugaisau?

Bitumu iskloti duru kolkas nesiruosiu, nekyla ranka leisti tam pinigus, nes planuoju dabartini auto keliu menesiu begyje keisti
    kardinalaus skirtumo nebus.
    Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...

Savas spydas will become famous soon enough spydas will become famous soon enough spydas will become famous soon enough spydas will become famous soon enough
    Registracijos data
    May 2004
    Amžius
    48
    Žinučių
    803

Pagal nutylėjimą

Citata Edvin rašė čia: Peržiūrėti žinutes

Filosofinių klausimų čia neuždavinėk tipo "ar aš jau būsiu patenkintas ar aš dar būsiu nepatenkintas..." Vienas pasikeičia tik magiuką ir būna jau baisiai patenkintas ir suvisam, kitas paskui dar metų metus vis kažką keičia ir vis jam dar negerai. Gamykliniai tam jie ir yra gamykliniai, kad kažkam jų užtektų, o kažkam ne. Čia pasakėm kaip paimt iš jų max. O ar tau užteks - tau tik pačiam matyt.
    The only brand I can not stand is a music that I hear.

+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės