Pradžiai prasivesk storus laidus grotuvo maitinimui, efektas tikrai bus didesnis![]()
Pradžiai prasivesk storus laidus grotuvo maitinimui, efektas tikrai bus didesnis![]()
Siek tiek ne taip issireiskiau, realiai mane tenkina kiekvienas, kad ir mazas, zingsnis prie geresnes garso kokybes, turejau omenyje, ar isvis bus bent jau tas nedidelis, juntamas skirtumas ar visiskai jokio skirtumo nepajausiu
Temos pavadinime rasiau, kad butent siems priesbosiams ir planuoju daryti ziedusJau apie 2men. turiu susidejes priekyje 16.5cm Vectros C priesbosius. Taip pat i galines duris is sio forumo nario pirkau 13cm vectrines trijuostes, bet priekines koloneles nuo galiniu skiriasi savo isvaizda, man asmeniskai jos atrodo lyg nebutu is vienos komplektacijos, manau, kad tos 13cm kazkiek senesnio modelio
Ju viduryje vietoj to "bumbulo" (kaip ant priesbosiu) yra "piltuvelis". Kuom tai skiriasi ir kokia funkcija atlieka tos formos - neturiu supratimo. Ar viskas cia gerai?
Beje, 80% nuo 30W = 24W. Kaip minejau mano grotuvas kanalui duoda max 50W (18WRMS), garso reguliavimas vyksta padalomis nuo 0 iki 40. Kas teoriskai iseina, kad viena padala 50W/40=1.25W (o galbut sie zingsneliai tarp padalu skiriasi, nera tokie fiksuoti ir lygus?). Taip pat minejau, kad iskraipymai jauciasi nuo 23-25 padalos, ir jei neklystu del padalu vatu zingsneliu, iseina, kad kokybe dingsta nuo 23*1.25W = ~28W. Panasu, kad riba pasiekta ir daugiau garso nebus, belieka bitumuoti del zemu dazniu
Jau pravedziau 2.5mm2 laidus maitinimui, efektas tikrai buvobet kartais pagalvoju, kad reikejo vesti dar storesnius. Ar uztenka ir 2.5mm2?
Taip pat is grotuvo i koloneles labai jau ploni gamykliniai laidai. Ar ir juos pakeites sulaukciau panasaus rezultato, ar cia jau nebe toks kritinis momentas kaip grotuvo maitinimas?visgi ne tiek ir daug vatu jais vaiksto.
Bookmarks