+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 35

Tema: Žiedų gamyba gamykliniams Opel Vectra C FL 16.5cm garsiakalbiams

Hybrid View

Aktyvus hellmis is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2006
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    41
    Žinučių
    204

Pagal nutylėjimą

Pradžiai prasivesk storus laidus grotuvo maitinimui, efektas tikrai bus didesnis

Jaunius Edvin is on a distinguished road
    Registracijos data
    Feb 2012
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    35
    Žinučių
    24

Pagal nutylėjimą

Citata spydas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Filosofinių klausimų čia neuždavinėk tipo "ar aš jau būsiu patenkintas ar aš dar būsiu nepatenkintas..." Vienas pasikeičia tik magiuką ir būna jau baisiai patenkintas ir suvisam, kitas paskui dar metų metus vis kažką keičia ir vis jam dar negerai. Gamykliniai tam jie ir yra gamykliniai, kad kažkam jų užtektų, o kažkam ne. Čia pasakėm kaip paimt iš jų max. O ar tau užteks - tau tik pačiam matyt.
    Siek tiek ne taip issireiskiau, realiai mane tenkina kiekvienas, kad ir mazas, zingsnis prie geresnes garso kokybes, turejau omenyje, ar isvis bus bent jau tas nedidelis, juntamas skirtumas ar visiskai jokio skirtumo nepajausiu

Citata darko rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Tik man čia toks klausimas iškilo, kaip tu ten tuos gamyklinius ruošiesi prie žiedų prisukti, juk jie į plastmasę įlydyti? Būna pas vectras trijuostė sistema, tą geriau susimontuok ir pasibitumuok duris. Iš tos trijuostės originialūs priešbosiai 30watus and kanalo tiekianti stiprintuvą atlaikydavo, bet nuo 80% garso jau pradėdavo krebždėt.
    Temos pavadinime rasiau, kad butent siems priesbosiams ir planuoju daryti ziedus Jau apie 2men. turiu susidejes priekyje 16.5cm Vectros C priesbosius. Taip pat i galines duris is sio forumo nario pirkau 13cm vectrines trijuostes, bet priekines koloneles nuo galiniu skiriasi savo isvaizda, man asmeniskai jos atrodo lyg nebutu is vienos komplektacijos, manau, kad tos 13cm kazkiek senesnio modelio Ju viduryje vietoj to "bumbulo" (kaip ant priesbosiu) yra "piltuvelis". Kuom tai skiriasi ir kokia funkcija atlieka tos formos - neturiu supratimo. Ar viskas cia gerai?

Beje, 80% nuo 30W = 24W. Kaip minejau mano grotuvas kanalui duoda max 50W (18WRMS), garso reguliavimas vyksta padalomis nuo 0 iki 40. Kas teoriskai iseina, kad viena padala 50W/40=1.25W (o galbut sie zingsneliai tarp padalu skiriasi, nera tokie fiksuoti ir lygus?). Taip pat minejau, kad iskraipymai jauciasi nuo 23-25 padalos, ir jei neklystu del padalu vatu zingsneliu, iseina, kad kokybe dingsta nuo 23*1.25W = ~28W. Panasu, kad riba pasiekta ir daugiau garso nebus, belieka bitumuoti del zemu dazniu

Citata hellmis rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Pradžiai prasivesk storus laidus grotuvo maitinimui, efektas tikrai bus didesnis
    Jau pravedziau 2.5mm2 laidus maitinimui, efektas tikrai buvo bet kartais pagalvoju, kad reikejo vesti dar storesnius. Ar uztenka ir 2.5mm2?
    Taip pat is grotuvo i koloneles labai jau ploni gamykliniai laidai. Ar ir juos pakeites sulaukciau panasaus rezultato, ar cia jau nebe toks kritinis momentas kaip grotuvo maitinimas? visgi ne tiek ir daug vatu jais vaiksto.

+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės