+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 12 iš 12

Tema: Stiprintuvo parinkimas

Hybrid View

Jaunius PauliusK is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2012
    Amžius
    33
    Žinučių
    5

Pagal nutylėjimą

Kaip pats ne žinovas draugai patarinėjo, buvo kalbama apie galines kolonėles jungti nuo stipriaus ir duoti mažiau garso, bet daugiau aukštų (bent man taip aiškino) o kad neišsiplėst į kainą imti 4 kanalų ir jungti kartu su žemų dažnių kolonėlę.
    Last edited by PauliusK; 2012-05-29 at 02:39 PM. Priežastis: Lt raidės

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Citata PauliusK rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Kaip pats ne žinovas draugai patarinėjo, buvo kalbama apie galines kolonėles jungti nuo stipriaus ir duoti mažiau garso, bet daugiau aukštų (bent man taip aiškino) o kad neišsiplėst į kainą imti 4 kanalų ir jungti kartu su žemų dažnių kolonėlę.
    nu su draugais taip ir pradėk

patarimas yra visiška nesąmonė. Kokia auto? tikslą matau nebent nuo stiprintuvo pajungti priekinisu garsiakalbius ir neduoti jokių ten aukštų o palikti kaip yra. Stiprintuvą pajungęs išloši geresnį atkūrimą ir tikslumą nei nuo grotuvo. Garso kiekiu šiuo atveju kažką gimdyti yra beprasmiška. Labai didele dalimi atvejų "didelis garsas" yra viso labo aukštų dažnių skleidžiami iškraipymai.

(šis nušvitimas mane aplankė kai seniai seniai iš JoJo nupriktą steg'ą pajungiau ant magnatų)
    Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės