man svarbiau kokybe. garso izoliacijos deti neketinu. man uzteks taip kaip yra neesu kazkoks fanatikas muzikos kokybes. bet esu girdejes pas kitus masinoj kaip idetas subas atsisedi i masina uzsuka garsa ir bele kala nuo dainos atsilieka ir atrodo tik ausis gadina paklausius ilgiau net erzint pradeda nusigrojimas pro sona. neklausau as pilnu garsu. subo kilovatinio man irgi nereikia nera pries ka man vaidint o geriau butu kad ir silpnesnis bet skambetu maloniai. pradziai gal geriau butu nusiziureti normalu suba ir nusipirkti kad ir silpnesni stiprintuva po to atsirastu poreikis ir galima butu nusipirkti ir jam tinkanti normalu stiprintuva tam galvoju isleist 500 nu gal 600. o laidus jau ziureciau uz atsikira suma. muzika klausau daugiausiai popsa, nemegstu kazkokiu metaliku ar roko. ir vis kyla klausima kas yra normalus subas? pats net nezinau atsakymo bet nusimanantys gal patars kazka. naujo daigto neįpirksiu niekaip ziuriu tik is naudotu. bet tas ziurejimas nieko nepadeda. reiktu konkrečiu variantu ko reiktu ieškoti kokios firmos kokio modelio. skelbimuose yra įvairiausiu bet kaip jie skamba neįsivaizduoju.
Bookmarks