55 naujasnis, bet ar geriau groja tai dar reiktu paziureti.
Mirka.
kuo sitie modeliai skiresi grojimu ? ar verta keisti 9835 ir pirkti 9855 ?
55 naujasnis, bet ar geriau groja tai dar reiktu paziureti.
Mirka.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
na... pagal tai kas buvo pries tai - geriau... ne veltui atpigo...
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
tai geriau delto kad atpigi ar del kazko kito?
nu tame ir reikalas kad jis pigesnis naujesnis nesuprantu tiktai kodel ir susimasciau ar verta keisti nors tas displejus grazesnisbet neverta del displejaus keisti tuo labiau jei dar jeme panaudotos pigesnes medzegos tai tada gal neverta
Arunas, turi 35, as galiu paimti 55, gal pabandom???
Vo, vyriska sneka :smt023 laukiam rezultatu
![]()
The only brand I can not stand is a music that I hear.
kažkaip ne "lietuviškai" gaunasi :"spydas" rašė čia:
paimt ir paklausyt du aparatus vienu metu... FANTASTIKA. :shock: geriau apie abu pakalbėt atskirai ir po to išrinkt geriausią . FANTASTIŠKAI GERIAUSIĄ....
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Nu, kol chebra testuoja, mes, kaipo ekspertai, galim savo beprotiskai fantastikai skvarbiom eksperto akim ivertint abu pretendentus, taigis.... A joooo...eeee...nu vienas, zinau, lygtai yra A klases agronomiskas...nu, o kitas...eeee...man biskeli grazesnis!!!... :lol:"Gincė" rašė čia:
:-D
Man tai gražesnis tas kur neklausiau,ooooooooo :smt017 groja ,mano nuomone geriau tas (ilga pauzė t.y.tyla)
:shock: tas kurio dar negirdėjau... :smt040 :smt044 :smt040
=D>loju: =D> [-o< =D>
Ačiū ,ačiū už dėmesį ... apsilankysime ir pasireikšime čia dar ne kartą... :wink:
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
fignia tie alpine butent 9833
nakamichi MB-75 pries tai geriau grojo![]()
"Gincė" rašė čia:
jooo tas 35 gerai groja bet 55 grazesnis tai kuri rinksimes???
speju ne vieno jus nesirinksit![]()
As renkuosi JVC, nes smegenys ne JVC
Tai aisq...vienas negroja, kitas negrazus...kam mums tie lauzai...mes palauksim kol ir grazu, ir grojanti kas nors pagamins :lol:"BleXaS" rašė čia:
o maniskis 35 man labai simpatiskas :-D
xex, as palauksiu dar keleta meteliu kol dar ka nors originaliau islies![]()
nusisnekat visi ir neivienas net nezinot kuo skiresi o pagal mane tik displejum ir valdimu jinai ir skiresi
Sudominai . Gali paargumentuot?"Jonas" rašė čia:
JVC KDSH77R
tai tu man paaiskink kodel JVC mage smegenys stovi neJVC ."Jonas" rašė čia:
Nezinau bet as nusivyliau 9855valdymas be rysio, grojimas kazkoks neaiskus, aktyvus krosai gaidys palyginus su 9815 tai senasis man geriau patiko.
gal dar kasnors kanors pabandet? man irgi idomu...
Būtų linksma po tokio komentaro atsargiai atidaryti 9815, 35 ir 55 ir įsitikinti, kad krosoveriai išpildyti identiškai :-D"Arunas B" rašė čia:
Bookmarks