Šitas bus galingas ir drebinantis, jeigu nori būti toleruojamas šiame forume skaityk jo taisykles ir naudok lietuvišką raidyną.
sveiki esu galima sakyti zalias sitame reikale tad klausiu jusu patarimo.
zodziu man masinoje truksta zemo(BMW e46 sedanas su busines cd grotuvu originaliu) nereikia man nieko labai galingo ir drebinancio langus.tiesiog kad justusi zemo.
gal galite pasiulyti koki zemadazni ir stiprintuva prie jo.
p.s. kokios nuomones apie sita http://www.pioneer.eu/uk/products/25...1S4/index.html
aciu.
Šitas bus galingas ir drebinantis, jeigu nori būti toleruojamas šiame forume skaityk jo taisykles ir naudok lietuvišką raidyną.
Sumą įvardink...
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
sveiki.
1.Atsiprašau, nuo šiol pasistengsiu rašyti lietuvisku šriftu (nors tai ir užtrunka man dvigubai ilgiau)
2.Na suma net nežinau kokia,gal kokie 1200.
3.Butent šitas man patiko dėl jo gylio nes norėčiau jei išeitų jį istatyti i sparną, kad neprarasti daug vietos bagažinėje.
Už tokias ar panašias babkes nusiperki
http://www.sonicelectronix.com/item_...o-13TW5-3.html
ir pilnos kelnės džiaugsmo.
O jei ką - tai į sparną be problemų montuojasi ir paprastos konstrukcijos subai - nereikia tų brangių ypatingų - geriau nebus.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Sveiki,
kadangi neleido sukuri naujos temos, tai rašau čia.
Sugalvojau atsinaujinti aparatūra, bet nežinau ką išsirinkti, nes nelabai ką išmanau šiuose reikaluose, tad laukiu jūsų pasiūlymų.
Manau reikėtų pradėti nuo to kas pas mane yra:
Magnetola Alpine CDE-133BT( jos keisti nenorėčiau)
Stiprintuvas Megakick Imperator (skaitydamas foruma sužinojau, kad jis paskutinis š...)
Subas Hertz ES-380.
Mano norai nėra kaži kokie įspūdingi, norėčiau, kad geriau drebintų sėdynes, na ir kad bet jau minimali garso kokybė būtų, muzika klausoma beveik visa išskyrus rokas ir klasika
Kaip minėjau magnetolos keisti nenorėčiau, stiprintuvui skiriamas biudžetas apie 700 lt, na ir žemadažniui 500 - 600lt, esant butinybei gal ir daugiau.
Nesinori išmesti pinigų į balą, taigi laukiu jūsų pasiūlymų, ką būtų galima įsigyti optimaliausia už tokį biudžetą.
Bookmarks