Šiaip OK, tik subą siūlau jungti prie apatinių gnybtų Rear, o komponentus prie Front. Šitam tiksliai nzn, bet kai kuriuose būna kad Rear labiau pritaikytas subo pajungimui (filtrai, boostai). Ir šiaip kažkaip tvarkingiau atrodys![]()
Šiaip OK, tik subą siūlau jungti prie apatinių gnybtų Rear, o komponentus prie Front. Šitam tiksliai nzn, bet kai kuriuose būna kad Rear labiau pritaikytas subo pajungimui (filtrai, boostai). Ir šiaip kažkaip tvarkingiau atrodys![]()
The only brand I can not stand is a music that I hear.
Šito tiek priekis tiek galas vienodai reguliuojasi, taigi jokio skirtumo. Bet realiai kas kaip nori tas taip jungia-aš čia tik preliminariai pabrėžiau jungimo būdą. O jei tik dėl grožio tai aš pvz niekada neinu į bagažinę pasižiūrėt kaip atrodo sujungti laidai į stiprintuvus. Svarbu, kad būtų tvarkingai.
![]()
Ok, jei taip ir yra - veiks ir taip ir taip, nėr skirtumo
Tvarkingai turėjau omeny schematiškai. Kad ir nėra skirtumo, man tai geriau kai mago front išėjimas (komponentai) pajungtas su stipro front iėjimu. Rear (arba sub) - su rear. Ordnung ist ordnung. Taigi ne tik sujungt, bet ir paderint ko gero reikės. Gainus, filtrus, boostus. Ir visą tą laiką laikyt omeny kad - aha, pas mane priekis tai galas, o galas tai priekis. Aš tai vistiek susimaišyčiau asmeniškaiNeduokdie autoriui neišeis pačiam susiderint - nuvarys pas ką nors išmanantį parodyt, paderint - tas kas nors iškart pasakys - kokią čia makalynę pasidarei? O tas sakys - man taip i-klube liepė...
Kad ir nieko blogo, man tai vistiek asmeniškai biškį sarmata būtų.
![]()
The only brand I can not stand is a music that I hear.
Bookmarks