+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 11 iš 11

Tema: Jl audio 500/1 remote control

Hybrid View

Fuksas Renc1to is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jun 2012
    Žinučių
    3

Pagal nutylėjimą Jl audio 500/1 remote control

Gal zinote ar tinka kitu stipriaku pulteliai ar butinai turi buti jl ?

Rašytojas magaizeris can only hope to improve magaizeris's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2011
    Vieta
    Panevėžys
    Amžius
    36
    Žinučių
    332

Pagal nutylėjimą

manau kad jo tik jl, man tapati bėda neturiu remote

Naujokas proel is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2012
    Žinučių
    86

Pagal nutylėjimą

originalioje pakuotėje nebūna pultelio? vienas pardavejas bando man įrodyti kad taip o internete niekur nerandu

Rašytojas Blogulis is an unknown quantity at this point
    Registracijos data
    Oct 2008
    Vieta
    Lietuva
    Amžius
    44
    Žinučių
    356

Pagal nutylėjimą

Nebūna. Tai yra atskiras aksesuaras.

Registracijos data
    May 2012
    Žinučių
    86

Pagal nutylėjimą

Aišku, na turbūt tinka visi pulteliai nes bent pajungimas kiek mačiau tai ant visų stiprintuvų vienodas.

Naujokas gieshiukas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jul 2009
    Vieta
    N.Ireland
    Žinučių
    54

Pagal nutylėjimą

Citata proel rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Aišku, na turbūt tinka visi pulteliai nes bent pajungimas kiek mačiau tai ant visų stiprintuvų vienodas.
    nu aš nebūčiau toks užtikrintas,kad tinka nuo bet kokio kitokio gamintojo.taip-pajungimai tai visų kaip ir vienodi,bet gali skirtis potenciometrų varžos ar netgi pajungimo kontaktų išdėstymo konfigūracija.kažkada pats buvau tikrinęs KICKER SX klases stiprintuvą su ZX klases valdymu,tai man netiko nors ir tas pats gamintojas...

Registracijos data
    May 2012
    Žinučių
    86

Pagal nutylėjimą

o pultelis buvo veikiantis tikrai?

Savas spydas will become famous soon enough spydas will become famous soon enough spydas will become famous soon enough spydas will become famous soon enough
    Registracijos data
    May 2004
    Amžius
    48
    Žinučių
    803

Pagal nutylėjimą

gieshiukas vat pvz gali nekuriems savo ampams remote papigiaja pasidaryt pats gali būti kad panaši schema tinka ir nekuriems kitiems. bet JLams ji, sako, kad netinka

The only brand I can not stand is a music that I hear.

Registracijos data
    Jul 2009
    Vieta
    N.Ireland
    Žinučių
    54

Pagal nutylėjimą

Citata spydas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    gieshiukas vat pvz gali nekuriems savo ampams remote papigiaja pasidaryt pats gali būti kad panaši schema tinka ir nekuriems kitiems. bet JLams ji, sako, kad netinka

dėkui SPYDAS už pagalbą,bet aš jau nupirkau iš Vilmanto originalų JL-AUDIO nuotolinį pultą.na,o del KICKER valdymo tai jis taip pat buvo pirktas naujas(iš forumiecio),tik SX klasės stiprintuvai turi šiek tiek kitokį signalo stiprumo lygio reguliavima...pas jį kaip ir nėra nei vieno mechaninio potenciometro,tai ir prijungtas nuotolinio valdymo pultas nedirbo taip kaip turėtu būti...

Savas spydas will become famous soon enough spydas will become famous soon enough spydas will become famous soon enough spydas will become famous soon enough
    Registracijos data
    May 2004
    Amžius
    48
    Žinučių
    803

Pagal nutylėjimą

Citata gieshiukas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    dėkui SPYDAS už pagalbą,bet aš jau nupirkau iš Vilmanto originalų JL-AUDIO nuotolinį pultą.na,o del KICKER valdymo tai jis taip pat buvo pirktas naujas(iš forumiecio),tik SX klasės stiprintuvai turi šiek tiek kitokį signalo stiprumo lygio reguliavima...pas jį kaip ir nėra nei vieno mechaninio potenciometro,tai ir prijungtas nuotolinio valdymo pultas nedirbo taip kaip turėtu būti...
    šiaip čia mano duota Phoenix gold schema - prie zx ir panašiai O su JL ir atvirkščiai, jie derėt mano žiniomis kaip tai neturėtų
    The only brand I can not stand is a music that I hear.

Registracijos data
    Jul 2009
    Vieta
    N.Ireland
    Žinučių
    54

Pagal nutylėjimą

Citata spydas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    šiaip čia mano duota Phoenix gold schema - prie zx ir panašiai O su JL ir atvirkščiai, jie derėt mano žiniomis kaip tai neturėtų
    Šiaip tai aš skaityt kaip ir moku...Tavo duotoj shemoj aiškai parašyta "PHOENIX GOLD" ,o tai visiškai nieko bendro neturi su mano "post'u" dėl nuotolinių valdymo pultų tinkamumo...aš rašiau apie to pačio gamintojo "KICKER" tik skirtingų klasių SX ir ZX pultus,kurie man netiko,ir visai ne apie "PHOENIX GOLD ZX series" stiprintuvus...taip,kad manau,kad įvyko šioks toks nesusipratimas...

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės